ÇÖPLÜK MİADINI DOLDURDU...

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2016 - 11:35, Güncelleme: 01.04.2016 - 11:35
 

ÇÖPLÜK MİADINI DOLDURDU...

Görüntü kirliliği de yaratan, Üniversite ve Hastane yakınında bulunan Seydişehir çöplüğü Cezaevinin yeni yerine taşınmasıyla başka bir yere kaldırılması zorunlu hale geliyor.

Şehrin yeni gelişen bir alanı da olan bu bölge önceleri Üniversite talebeleri, çöp kokusundan rahatsız olduklarını dile getiriyorlardı. Bu rahatsızlık cezaevinde çalışan ve yatanlar için de söz konusu olduğu için çöplüğün başka bir yere taşınması bekleniyor. Daha öncede Seydişehir çöplüğünün başka bir yere taşınması gündeme gelmiş, Seydişehir-Beyşehir arasında bölgesel çöp toplama sahası oluşturulacağı burada toplanan çöplerin geri dönüşüm olarak da geri kazandırılacağı bildirilmişti Bu haberlerden sonra olumlu bir adım atılmadığı için aynı yerinde bulunan çöplük yeni yapılan T tipi bölge cezaevinin çok yakınında olması konuyu tekrar gündeme getirdi. Üniversite ve Hastane bölgesinde yoğun şikâyetler üzerine kokunun yayılmaması için belediye daha önce vahşi depolama sisteminden doldurma sistemine geçmişti. Buna rağmen özellikle yaz aylarında çöp kokusundan hastane çalışanları ve üniversite öğrencileri rahatsız olduklarını söylüyorlardı. Bölge cezaevinin hizmete açılmasıyla burada çalışanlarda, “Rüzgârın Bahçelievler’e doğru estiği zaman çöp kokusu bizleri çok rahatsız ediyor.” diyerek şikâyetlerini dile getirdiler.   Bölgede yaşayan ve çalışan vatandaşlar Hastane, Üniversite, Fabrika ve Cezaevi arasında kalan Seydişehir çöplüğünün biran evvel başka bir yere taşınması artık zorunlu hale geldiğini bildirdiler.
Görüntü kirliliği de yaratan, Üniversite ve Hastane yakınında bulunan Seydişehir çöplüğü Cezaevinin yeni yerine taşınmasıyla başka bir yere kaldırılması zorunlu hale geliyor.

Şehrin yeni gelişen bir alanı da olan bu bölge önceleri Üniversite talebeleri, çöp kokusundan rahatsız olduklarını dile getiriyorlardı. Bu rahatsızlık cezaevinde çalışan ve yatanlar için de söz konusu olduğu için çöplüğün başka bir yere taşınması bekleniyor.

Daha öncede Seydişehir çöplüğünün başka bir yere taşınması gündeme gelmiş, Seydişehir-Beyşehir arasında bölgesel çöp toplama sahası oluşturulacağı burada toplanan çöplerin geri dönüşüm olarak da geri kazandırılacağı bildirilmişti

Bu haberlerden sonra olumlu bir adım atılmadığı için aynı yerinde bulunan çöplük yeni yapılan T tipi bölge cezaevinin çok yakınında olması konuyu tekrar gündeme getirdi.

Üniversite ve Hastane bölgesinde yoğun şikâyetler üzerine kokunun yayılmaması için belediye daha önce vahşi depolama sisteminden doldurma sistemine geçmişti. Buna rağmen özellikle yaz aylarında çöp kokusundan hastane çalışanları ve üniversite öğrencileri rahatsız olduklarını söylüyorlardı.

Bölge cezaevinin hizmete açılmasıyla burada çalışanlarda, “Rüzgârın Bahçelievler’e doğru estiği zaman çöp kokusu bizleri çok rahatsız ediyor.” diyerek şikâyetlerini dile getirdiler.  

Bölgede yaşayan ve çalışan vatandaşlar Hastane, Üniversite, Fabrika ve Cezaevi arasında kalan Seydişehir çöplüğünün biran evvel başka bir yere taşınması artık zorunlu hale geldiğini bildirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.