CUMHUR BAŞKANLIĞI BİSİKLET YARIŞMASININ SAATİ BELLİ OLDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2016 - 03:42, Güncelleme: 25.04.2016 - 03:42
 

CUMHUR BAŞKANLIĞI BİSİKLET YARIŞMASININ SAATİ BELLİ OLDU

52. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu 4. Etepta bulunan Seydişehir Alanya 187 km kafura , 27.04.2016 tarihinde saat 11.30 da Seydişehir den start verileceği öğrenildi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal yaptığı açıklamada etkinliklerin saat 10:30 da belediye önünde başlayacağını tüm halkın davetli olduğunu belirti. TUR 2016'YA KATILAN TAKIMLAR Dünya Bisiklet Birliği (UCI) takviminde 2. HC kategorisinde yer alan ve 8 etaptan oluşan 52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda (TUR) her biri en az 5 en fazla 8 sporcudan oluşan 11 profesyonel takım, yaklaşık 88 sporcu mücadele edecek. Bünyelerinde farklı ülkelerden sporcuları barındıran takımlar arasında tescil edildikleri ülkelere göre İtalya'dan 3, Polonya'dan 2, Belçika, İspanya, Fransa, İsviçre, Brezilya ve ev sahibi ülke takımı olarak Türkiye adına yarışacak birer takım TUR 2016'da mücadele etmeye hazırlanıyor. 11 ekip arasında 2 profesyonel takım, 8 profesyonel kıta takımı ve 1 kıta takımı yer alıyor.   Profesyonel takımlar: Lampre-Merida (İtalya), Lotto Soudal (Belçika) Profesyonel kıta takımları: Caja Rural-Seguros RGA (İspanya), Southeast-Venezuela, Nippo-Vini Fantini (İtalya), Delko Marseille Provence KTM (Fransa), Team Roth (İsviçre), Funvic Soul Cycles-Carrefour (Brezilya), Verva Activejet Pro Cycling Team, CCC Sprandi Polkowice (Polonya) Kıta takımları: Torku Şekerspor (Türkiye)
52. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu 4. Etepta bulunan Seydişehir Alanya 187 km kafura , 27.04.2016 tarihinde saat 11.30 da Seydişehir den start verileceği öğrenildi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal yaptığı açıklamada etkinliklerin saat 10:30 da belediye önünde başlayacağını tüm halkın davetli olduğunu belirti.

TUR 2016'YA KATILAN TAKIMLAR

Dünya Bisiklet Birliği (UCI) takviminde 2. HC kategorisinde yer alan ve 8 etaptan oluşan 52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda (TUR) her biri en az 5 en fazla 8 sporcudan oluşan 11 profesyonel takım, yaklaşık 88 sporcu mücadele edecek.

Bünyelerinde farklı ülkelerden sporcuları barındıran takımlar arasında tescil edildikleri ülkelere göre İtalya'dan 3, Polonya'dan 2, Belçika, İspanya, Fransa, İsviçre, Brezilya ve ev sahibi ülke takımı olarak Türkiye adına yarışacak birer takım TUR 2016'da mücadele etmeye hazırlanıyor. 11 ekip arasında 2 profesyonel takım, 8 profesyonel kıta takımı ve 1 kıta takımı yer alıyor.

 

Profesyonel takımlar: Lampre-Merida (İtalya), Lotto Soudal (Belçika)

Profesyonel kıta takımları: Caja Rural-Seguros RGA (İspanya), Southeast-Venezuela, Nippo-Vini Fantini (İtalya), Delko Marseille Provence KTM (Fransa), Team Roth (İsviçre), Funvic Soul Cycles-Carrefour (Brezilya), Verva Activejet Pro Cycling Team, CCC Sprandi Polkowice (Polonya)

Kıta takımları: Torku Şekerspor (Türkiye)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.