CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİNDE ERDOĞANLAR BULUŞTU?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2016 - 02:46, Güncelleme: 21.10.2016 - 02:46
 

CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİNDE ERDOĞANLAR BULUŞTU?

Türkiye?de ilki kutlanan 19 Mart 2016 Muhtarlar Gün?de şehrimizi Kızılcalar Mahalle Muhtarımız Gülbüs ERDOĞAN Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde temsil etti.

Muhtar Erdoğan, Külliyede Cumhurbaşkanımıza Seydişehirli vatandaşlarımızın selamlarını ilettiğini ve bu yıl ilki düzenlenen “Muhtarlar Gününde” Külliyede misafir edilmekten onur ve mutluluk duyduğunu belirtti. Ayrıca Cumhurbaşkanımızın şahsından şehrimizle ilgili taleplerde bulunduğunu ve şehrimizde kendisini misafir etmekten onur duyacağını beyan etti. Şehrimizin sevilen ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken tek bayan muhtarı Gülbüs ERDOĞAN, Cumhurbaşkanımızın Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın tüm Seydişehirlilere ve Belediye başkanımız Mehmet TUTAL’a selamları olduğunu iletti.  
Türkiye?de ilki kutlanan 19 Mart 2016 Muhtarlar Gün?de şehrimizi Kızılcalar Mahalle Muhtarımız Gülbüs ERDOĞAN Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde temsil etti.

Muhtar Erdoğan, Külliyede Cumhurbaşkanımıza Seydişehirli vatandaşlarımızın selamlarını ilettiğini ve bu yıl ilki düzenlenen “Muhtarlar Gününde” Külliyede misafir edilmekten onur ve mutluluk duyduğunu belirtti. Ayrıca Cumhurbaşkanımızın şahsından şehrimizle ilgili taleplerde bulunduğunu ve şehrimizde kendisini misafir etmekten onur duyacağını beyan etti.

Şehrimizin sevilen ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken tek bayan muhtarı Gülbüs ERDOĞAN, Cumhurbaşkanımızın Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın tüm Seydişehirlilere ve Belediye başkanımız Mehmet TUTAL’a selamları olduğunu iletti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.