Cumhuriyet kutlamaları fener alayı ve konserle sona erdi

Türkiye 30.10.2023 - 13:29, Güncelleme: 30.10.2023 - 20:34
 

Cumhuriyet kutlamaları fener alayı ve konserle sona erdi

Cumhuriyet kutlamaları fener alayı ve konserle sona erdi

Cumhuriyetimizin 100.Yıl kutlamaları ilçemizde şimdiye kadar görülmemiş etkinliklere sahne oldu. Hafta boyunca süren etkinliklerin son günün de Kaymakamlık tarafından düzenlenen ,Kaymakam Cevdet Bakkal ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın da katıldığı fener alayına binlerce katılım oldu.   Merkez ilkokolun da başlayan fener alayı, Milli İrade Meydanın da mehter takımının konseri ile son buldu. Akabin de belediye düğün salonun da Seyyid Harun Anadolu Lisesinin hazırlamış olduğu Cumhuriyet Konserine Seydişehir müzik öğretmenleri eşliğin de mahalli sanatçımız Şefika Çopu’un seslendirdiği Cumhuriyet şarkıları büyük beğeni kazandı, konserin sonun da programa katılan Kaymakam Cevdet Bakkal, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve ellerinde Türk bayrakları ile diğer katılımcılar hep bir ağızdan ‘’Hoş gelişler ola Mustafa Kemal Paşa’’ şarkısını söylemeleri renkli görüntülere sahip oldu.  
Cumhuriyet kutlamaları fener alayı ve konserle sona erdi

Cumhuriyetimizin 100.Yıl kutlamaları ilçemizde şimdiye kadar görülmemiş etkinliklere sahne oldu. Hafta boyunca süren etkinliklerin son günün de Kaymakamlık tarafından düzenlenen ,Kaymakam Cevdet Bakkal ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın da katıldığı fener alayına binlerce katılım oldu.

 

Merkez ilkokolun da başlayan fener alayı, Milli İrade Meydanın da mehter takımının konseri ile son buldu. Akabin de belediye düğün salonun da Seyyid Harun Anadolu Lisesinin hazırlamış olduğu Cumhuriyet Konserine Seydişehir müzik öğretmenleri eşliğin de mahalli sanatçımız Şefika Çopu’un seslendirdiği Cumhuriyet şarkıları büyük beğeni kazandı, konserin sonun da programa katılan Kaymakam Cevdet Bakkal, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve ellerinde Türk bayrakları ile diğer katılımcılar hep bir ağızdan ‘’Hoş gelişler ola Mustafa Kemal Paşa’’ şarkısını söylemeleri renkli görüntülere sahip oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.