CUMHURİYET SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2019 - 12:35, Güncelleme: 26.10.2019 - 12:35
 

CUMHURİYET SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENİYOR

İlçe Kaymakamlığı’nın Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlediği turnuvaya 110 öğrenci katıldı.

Satranç Antrenörü Ali Kara’nın direktörlüğünde 1 gün sürecek satranç turnuvası Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşiyor. Ortaokul ve ilkokul kategorisinde düzenlenen turnuvaya ortaokul kategorisinden 70 öğrenci katılırken, ilkokul kategorisinden ise 40 öğrenci katıldı. Turnuva sonucunda birinciye çeyrek altın, ikinciye gram altın, üçüncüye 150 TL para, dördüncüye 100 TL para, ilk 10’a girenlere ise çeşitli hediyeler verilecek.
İlçe Kaymakamlığı’nın Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlediği turnuvaya 110 öğrenci katıldı.

Satranç Antrenörü Ali Kara’nın direktörlüğünde 1 gün sürecek satranç turnuvası Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşiyor.

Ortaokul ve ilkokul kategorisinde düzenlenen turnuvaya ortaokul kategorisinden 70 öğrenci katılırken, ilkokul kategorisinden ise 40 öğrenci katıldı.

Turnuva sonucunda birinciye çeyrek altın, ikinciye gram altın, üçüncüye 150 TL para, dördüncüye 100 TL para, ilk 10’a girenlere ise çeşitli hediyeler verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.