CUMHURİYET, TARİHİMİZİN EN BÜYÜK KAZANIMLARINDANDIR

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 28.10.2022 - 21:46, Güncelleme: 28.10.2022 - 21:46
 

CUMHURİYET, TARİHİMİZİN EN BÜYÜK KAZANIMLARINDANDIR

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Büyük Türkiye yolunda nice zaferler kazanıldığını dile getiren Atalay, Cumhuriyet'in Türk milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değer olduğunun altını çizdi. İlçe Başkanı Atalay,” Aziz milletimizin kanıyla canıyla bütün zorlu şartlarda yılmadan yorulmadan ya istiklal ya ölüm diyerek, verdiği destansı mücadelenin eseri olarak bugün Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünü kutlamaktayız. Kurtuluş Savaşı’mız, her safhası eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu büyük bir zaferle sonuçlanmıştır. Bu büyük zaferin sonucunda geçmişimize gururla, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlayacak bir ülke ve Cumhuriyet armağan edilmiştir.”dedi. AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay mesajının sonunda ise,’Ülkemizin 2023 hedeflerine ve Cumhuriyetimizin 100. yılına doğru emin adımlarla ilerlerken dünyada daha fazla söz sahibi olabilmek için tarih boyunca elde ettiğimiz tüm kazanımlara sahip çıkmaya devam etmeliyiz. Büyük Türkiye yolunda canla başla çalışmaya, bölgemizin de parlayan yıldızı olmak için ilimde, bilimde ve fende muasır medeniyetler seviyesine çıkmalıyız. duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin 99. Kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor, kuruluşunda pay sahibi olan başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere bu toprakları vatan kılmak için ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi ve merhum gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Büyük Türkiye yolunda nice zaferler kazanıldığını dile getiren Atalay, Cumhuriyet'in Türk milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değer olduğunun altını çizdi. İlçe Başkanı Atalay,” Aziz milletimizin kanıyla canıyla bütün zorlu şartlarda yılmadan yorulmadan ya istiklal ya ölüm diyerek, verdiği destansı mücadelenin eseri olar ak bugün Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünü kutlamaktayız. Kurtuluş Savaşı’mız, her safhası eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu büyük bir zaferle sonuçlanmıştır. Bu büyük zaferin sonucunda geçmişimize gururla, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlayac ak bir ülke ve Cumhuriyet armağan edilmiştir.”dedi. AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay mesajının sonunda ise,’Ülkemizin 2023 hedeflerine ve Cumhuriyetimizin 100. yılına doğru emin adımlarla ilerlerken dünyada daha fazla söz sahibi olabilmek için tarih boyunca elde ettiğimiz tüm kazanımlara sahip çıkmaya devam etmeliyiz. Büyük Türkiye yolunda canla başla çalışmaya, bölgemizin de parlayan yıldızı olm ak için ilimde, bilimde ve fende muasır medeniyetler seviyesine çıkmalıyız. duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin 99. Kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor, kuruluşunda pay sahibi olan başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olm ak üzere bu toprakları vatan kılm ak için ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi ve merhum gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.