CUMHURİYET TIRI ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2019 - 10:51, Güncelleme: 17.09.2019 - 10:51
 

CUMHURİYET TIRI ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin öncülüğünde Cumhuriyet tırı ilçemizde stant açtı.

Milli Mücadelenin 100. yıl dönümünde ilçemize getirilen Cumhuriyet tırı belediye önü Milli İrade Meydanı’nda halkın ziyaretine açıldı. Cumhuriyet tırının Seydişehir halkının ziyaretine açılışında Atatürkçü Düşünce Derneği Seydişehir Şube Başkanı Hürriyet Demiral yönetimi ve üyeleri de hazır bulundu. Kurtuluş savaşından bugüne fotoğraflar ve belgelerin yer aldığı, ilçemizde 2 gün kalacak olan Cumhuriyet tırında ayrıca cumhuriyet ruhunu yansıtan tablo, fotoğraf ve takıların da satışı yapılıyor.
Atatürkçü Düşünce Derneği’nin öncülüğünde Cumhuriyet tırı ilçemizde stant açtı.

Milli Mücadelenin 100. yıl dönümünde ilçemize getirilen Cumhuriyet tırı belediye önü Milli İrade Meydanı’nda halkın ziyaretine açıldı.

Cumhuriyet tırının Seydişehir halkının ziyaretine açılışında Atatürkçü Düşünce Derneği Seydişehir Şube Başkanı Hürriyet Demiral yönetimi ve üyeleri de hazır bulundu.

Kurtuluş savaşından bugüne fotoğraflar ve belgelerin yer aldığı, ilçemizde 2 gün kalacak olan Cumhuriyet tırında ayrıca cumhuriyet ruhunu yansıtan tablo, fotoğraf ve takıların da satışı yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.