DAĞDAKİ CESEDİN KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2020 - 01:00, Güncelleme: 31.01.2020 - 01:00
 

DAĞDAKİ CESEDİN KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Geçtiğimiz Mayıs ayında Küpe Dağı Ferzene Mağarası Kalafat bölgesinde bulunan esrarengiz cesedin kimliği belli oldu.

İlçe Jandarma ekipleri tarafından bulunduğu günden itibaren araştırılmaya devam edilen ve kamuoyunda merak konusu olan cesedin kime ait olduğunun tespit edildiği öğrenildi. Faili meçhul cesedin Türk olduğu, Seydişehir’e de dışarıdan geldiği edinilen bilgiler arasında… İlginç bir şekilde dağda bulunan cesedin Afgan, Özbek veya bir çoban olduğu tahmin ediliyordu. Olayla ilgili soruşturmanın ileriki günlerde tamamlanması bekleniyor. Özel Haber: ALİ SAYLAM
Geçtiğimiz Mayıs ayında Küpe Dağı Ferzene Mağarası Kalafat bölgesinde bulunan esrarengiz cesedin kimliği belli oldu.

İlçe Jandarma ekipleri tarafından bulunduğu günden itibaren araştırılmaya devam edilen ve kamuoyunda merak konusu olan cesedin kime ait olduğunun tespit edildiği öğrenildi.

Faili meçhul cesedin Türk olduğu, Seydişehir’e de dışarıdan geldiği edinilen bilgiler arasında…

İlginç bir şekilde dağda bulunan cesedin Afgan, Özbek veya bir çoban olduğu tahmin ediliyordu. Olayla ilgili soruşturmanın ileriki günlerde tamamlanması bekleniyor.

Özel Haber: ALİ SAYLAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.