DARBE GİRİŞİMİNE TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.07.2016 - 11:42, Güncelleme: 25.07.2016 - 11:42
 

DARBE GİRİŞİMİNE TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Seydişehir?de Fethullahçı Terör Örgütü?nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı gerçekleştirdiği darbe girişimine tepki göstermek amacıyla bin araçlık konvoy vatandaşlar tarafından alkışlandı.

İş makineleri, motosiklet ve otomobiller oluşturduğu Türk bayraklarının asılı olduğu konvoyla, 15 Temmuz darbe girişimi protesto etti. Klaksonların çalınarak tepki gösterildiği konvoy’a  Kaymkam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da katılarak destek verdi. Seydişehir’de faaliyet gösteren vinç, kepçe, iş makineleri, otomobiller, motosikletler ve  yolcu taşıma araçları sahipleri, 15 Temmuzda yaşanan darbe girişimini protesto etmek için Belediye kavşağında bir araya geldi. Metrelerce uzunluktaki konvoydaki araçlara Türk bayrakları asıldı. Seyitharun Bulvarı , Hürriyet, Atatürk Caddesi , Bahçelievler kavşağı ve Yeni otogar yolundan ilerleyen araç konvoyunu Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit , Belediye Başkanı Mehmet Tutal,İlçe müftüsü Kemal Demirel selamlayarak teşekkür etti. Feto Örgütün yaptığı darbe girişimine karşı tepkilerin Seydişehir’de çığ gibi büyüdüğünü ifade eden Belediye Başkanı Mhemet Tutal;’’ 15 Temmuz Cuma akşamı başlayan ve Milli İradeyi, demokrasiyi, hukuk devletini ve halkımızın birliğini, beraberliğini hedef alan bir darbe girişimi yaşandı. Silahlı Kuvvetler içerisinde örgütlenmiş Fethullahçı Terör Örügütü tarafından gerçekleştirilen bu hain kalkışmanın hak ettiği cevabı  tüm  Türkiye günlerdir vermiştir. Bugün olduğu gibi gelecekte de milletimize, milli iradeye ve devletimize karşı her türlü girişim, karşısında milletimiz karşı koyacaktır. Seydişehir halkımız ve tüm kurumlarımızla Mili İrade nöbetlerimize bugün olduğu gibi yarında devam edeceğiz. Ben hergün meydanlarımızı dolduran ve Milli İrade nöbetlerine destek veren herkese teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi bozmasın’’şeklinde konuştu. Seydişehir Belediyesi meydanında Milli İdare nöbetinin 9.uncu gecesinde vatandaşlara sıcak çorba ve çeşitli ikramlar yapıldı. 
Seydişehir?de Fethullahçı Terör Örgütü?nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı gerçekleştirdiği darbe girişimine tepki göstermek amacıyla bin araçlık konvoy vatandaşlar tarafından alkışlandı.

İş makineleri, motosiklet ve otomobiller oluşturduğu Türk bayraklarının asılı olduğu konvoyla, 15 Temmuz darbe girişimi protesto etti. Klaksonların çalınarak tepki gösterildiği konvoy’a  Kaymkam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da katılarak destek verdi.

Seydişehir’de faaliyet gösteren vinç, kepçe, iş makineleri, otomobiller, motosikletler ve  yolcu taşıma araçları sahipleri, 15 Temmuzda yaşanan darbe girişimini protesto etmek için Belediye kavşağında bir araya geldi. Metrelerce uzunluktaki konvoydaki araçlara Türk bayrakları asıldı.

Seyitharun Bulvarı , Hürriyet, Atatürk Caddesi , Bahçelievler kavşağı ve Yeni otogar yolundan ilerleyen araç konvoyunu Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit , Belediye Başkanı Mehmet Tutal,İlçe müftüsü Kemal Demirel selamlayarak teşekkür etti.

Feto Örgütün yaptığı darbe girişimine karşı tepkilerin Seydişehir’de çığ gibi büyüdüğünü ifade eden Belediye Başkanı Mhemet Tutal;’’ 15 Temmuz Cuma akşamı başlayan ve Milli İradeyi, demokrasiyi, hukuk devletini ve halkımızın birliğini, beraberliğini hedef alan bir darbe girişimi yaşandı. Silahlı Kuvvetler içerisinde örgütlenmiş Fethullahçı Terör Örügütü tarafından gerçekleştirilen bu hain kalkışmanın hak ettiği cevabı  tüm  Türkiye günlerdir vermiştir. Bugün olduğu gibi gelecekte de milletimize, milli iradeye ve devletimize karşı her türlü girişim, karşısında milletimiz karşı koyacaktır. Seydişehir halkımız ve tüm kurumlarımızla Mili İrade nöbetlerimize bugün olduğu gibi yarında devam edeceğiz. Ben hergün meydanlarımızı dolduran ve Milli İrade nöbetlerine destek veren herkese teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi bozmasın’’şeklinde konuştu.

Seydişehir Belediyesi meydanında Milli İdare nöbetinin 9.uncu gecesinde vatandaşlara sıcak çorba ve çeşitli ikramlar yapıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.