DEĞERLERİMİZİ UNUTMADIK UNUTTURMAYACAĞIZ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2013 - 04:30, Güncelleme: 26.01.2013 - 04:30
 

DEĞERLERİMİZİ UNUTMADIK UNUTTURMAYACAĞIZ

Atatürkçü düşünce derneği kurucu genel başkanı Prof.Dr Muammer Aksoy gazeteci yazar hukukçu uğur mumcu Doç.Dr Bahriye Üçok Prof.DR Ahmet kışlalıyı hükümet meydanında anan Atatürk Düşünce Derneği birde basın bildirisi yayınladı.

Atatürkçü düşünce derneği kurucu genel başkanı Prof.Dr  Muammer Aksoy gazeteci yazar hukukçu uğur mumcu Doç.Dr  Bahriye Üçok Prof.DR  Ahmet kışlalıyı hükümet meydanında anan  Atatürk Düşünce Derneği birde basın bildirisi yayınladı. Hükümet alanındaki anma programında  faali meçhul olan  Katledilen Atatürkçü aydınlar için  Anıt alanına çenek konuldu  saygı duruşunda  bunuldu istiklal marşı okundu. Seydişehir Atatürk Düşün başkanı Hüseyin  ir iteli  yayınladıkları basın bildirisinde  geçmişte  Atatürkçü olan değerlerimiz hunharca   katledildi  şimdi ise Atatürkçü aydınların zindanlarda  düzmece yargılamalarla  susturmaya çalışıyor dedi. Atatürk  Düşünce derneğinin hazırlamış olduğu basın bildirisi: Onlarca yıldır aydınlarımız terör olayları ile katledilerek susturulurken, son yıllarda kimi düzmece yargılamalarla zindanlara atılmaktadırlar. Aynı dönemde terörizmdenhükümlü gizli tanık tanımlamalı eski suçlularınifadeleri ile bu aydınların mahkûmiyetleri perçinlenirken teröristler baş tacı yapılarak yine hak hukuk yerle bir edilmiştir.    “Türkiye Cumhuriyeti “laik hukuk” ve “laik eğitim temeline dayanmadıkça çağdışı kalmaya ve sonunda bağımsızlığını hatta varlığını yitirmeye mahkumdur.” diyen Atatürkçü Düşünce Derneği kurucu genel başkanımız Prof. Dr. Muammer Aksoy, Aydınlanmanın en önemli değerlerinden birisi olan “Ben Atatürkçüyüm, ben Cumhuriyetçiyim, ben Antiemperyalistim” diyen Gazeteci-Yazar- Hukukçu Uğur Mumcu, Din sömürücülerine savaş açan Doç. Dr. Bahriye Üçok Atatürkçü aydın ve bilim insanı Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı, Necip Hablemitoğlu ve adını sayamadığımız ve ortak özellikleri Atatürkçü olmak olan değerlerimiz hunharca katledildiler. Bugün yine aynı zihniyet, katledilen aydınlarımızın devrettiği bayrağı taşıyan, haksızlıklarla, hukuksuzluklarla mücadeleyi var olma nedeni gören Balbayları, Haberalları, Perinçeklerı ve daha nice aydınlarımızı zindanlarda düzmece yargılamalarla susturmaya çalışmaktadır. Karanlık emellerine, yargıyı yozlaştırarak, basını baskı altına alarak, üniversitelerde kadrolaşarak, emniyeti cemaatin kucağına bırakarak, ordunun ulusalcı kadrolarını bitirerek, eğitimi dinselleştirerek ve devletin her kademesine cemaatçi kadroları yerleştirerek ulaşmaya çalışmaktadırlar. Yaşanan bu durum ne adalete ve ne de demokrasiye uymaktadır. Eğer bugün hala emperyalistler ve onların yerli işbirlikçileri amaçlarına ulaşamamışlarsa “ATATÜRKÇÜYÜM” demekten vazgeçmeyen ve Atatürkçü düşünceden ödün vermeyen, adalet ve demokrasi için mücadele eden Türk Ulusunun inançlı ve kararlı duruşunun bir sonucudur. Yılmadan, bıkmadan, haksızlıklara karşı durmak aydın olmanın bir gereğidir. Dayatmalara, baskılara, işkencelere, haksızlıklara, hukuksuzluklara, yolsuzluklarakarşı duranların çoğalması, adalet ve demokrasinin tekrar yerleşmesini sağlayacaktır. Ne Uğur Mumcu’yu ne Muammer Aksoy’u ve diğerlerini UNUTMAYACAK UNUTTURMAYACAĞIZ! Kahrolsun emperyalizm ve onun yurdumuzdaki artıkları, Yaşasın TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE!
Atatürkçü düşünce derneği kurucu genel başkanı Prof.Dr Muammer Aksoy gazeteci yazar hukukçu uğur mumcu Doç.Dr Bahriye Üçok Prof.DR Ahmet kışlalıyı hükümet meydanında anan Atatürk Düşünce Derneği birde basın bildirisi yayınladı.

Atatürkçü düşünce derneği kurucu genel başkanı Prof.Dr  Muammer Aksoy gazeteci yazar hukukçu uğur mumcu Doç.Dr  Bahriye Üçok Prof.DR  Ahmet kışlalıyı hükümet meydanında anan  Atatürk Düşünce Derneği birde basın bildirisi yayınladı.

Hükümet alanındaki anma programında  faali meçhul olan  Katledilen Atatürkçü aydınlar için  Anıt alanına çenek konuldu  saygı duruşunda  bunuldu istiklal marşı okundu.

Seydişehir Atatürk Düşün başkanı Hüseyin  ir iteli  yayınladıkları basın bildirisinde  geçmişte  Atatürkçü olan değerlerimiz hunharca   katledildi  şimdi ise Atatürkçü aydınların zindanlarda  düzmece yargılamalarla  susturmaya çalışıyor dedi.

Atatürk  Düşünce derneğinin hazırlamış olduğu basın bildirisi: Onlarca yıldır aydınlarımız terör olayları ile katledilerek susturulurken, son yıllarda kimi düzmece yargılamalarla zindanlara atılmaktadırlar. Aynı dönemde terörizmdenhükümlü gizli tanık tanımlamalı eski suçlularınifadeleri ile bu aydınların mahkûmiyetleri perçinlenirken teröristler baş tacı yapılarak yine hak hukuk yerle bir edilmiştir.   

“Türkiye Cumhuriyeti “laik hukuk” ve “laik eğitim temeline dayanmadıkça çağdışı kalmaya ve sonunda bağımsızlığını hatta varlığını yitirmeye mahkumdur.” diyen Atatürkçü Düşünce Derneği kurucu genel başkanımız Prof. Dr. Muammer Aksoy,

Aydınlanmanın en önemli değerlerinden birisi olan “Ben Atatürkçüyüm, ben Cumhuriyetçiyim, ben Antiemperyalistim” diyen Gazeteci-Yazar- Hukukçu Uğur Mumcu,

Din sömürücülerine savaş açan Doç. Dr. Bahriye Üçok

Atatürkçü aydın ve bilim insanı Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı,

Necip Hablemitoğlu ve adını sayamadığımız ve ortak özellikleri Atatürkçü olmak olan değerlerimiz hunharca katledildiler.

Bugün yine aynı zihniyet, katledilen aydınlarımızın devrettiği bayrağı taşıyan, haksızlıklarla, hukuksuzluklarla mücadeleyi var olma nedeni gören Balbayları, Haberalları, Perinçeklerı ve daha nice aydınlarımızı zindanlarda düzmece yargılamalarla susturmaya çalışmaktadır.

Karanlık emellerine, yargıyı yozlaştırarak, basını baskı altına alarak, üniversitelerde kadrolaşarak, emniyeti cemaatin kucağına bırakarak, ordunun ulusalcı kadrolarını bitirerek, eğitimi dinselleştirerek ve devletin her kademesine cemaatçi kadroları yerleştirerek ulaşmaya çalışmaktadırlar. Yaşanan bu durum ne adalete ve ne de demokrasiye uymaktadır.

Eğer bugün hala emperyalistler ve onların yerli işbirlikçileri amaçlarına ulaşamamışlarsa “ATATÜRKÇÜYÜM” demekten vazgeçmeyen ve Atatürkçü düşünceden ödün vermeyen, adalet ve demokrasi için mücadele eden Türk Ulusunun inançlı ve kararlı duruşunun bir sonucudur.

Yılmadan, bıkmadan, haksızlıklara karşı durmak aydın olmanın bir gereğidir. Dayatmalara, baskılara, işkencelere, haksızlıklara, hukuksuzluklara, yolsuzluklarakarşı duranların çoğalması, adalet ve demokrasinin tekrar yerleşmesini sağlayacaktır.

Ne Uğur Mumcu’yu ne Muammer Aksoy’u ve diğerlerini UNUTMAYACAK UNUTTURMAYACAĞIZ!

Kahrolsun emperyalizm ve onun yurdumuzdaki artıkları,

Yaşasın TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.