DEKAN KAHRAMAN’DAN BİR DİZİ ZİYARET

Güncel 22.09.2022 - 13:10, Güncelleme: 22.09.2022 - 13:10
 

DEKAN KAHRAMAN’DAN BİR DİZİ ZİYARET

19 Eylül Pazartesi günü yeni öğretim yılına başlayan Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Mühendislik Fakültesi Dekanı ve Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ali Kahraman, Seydişehir’de kamu kurumlarına ve bazı sivil toplum örgütlerine ziyarette bulundu.

Gazetemizi de ziyaret eden Prof. Dr. Ali Kahraman, amaçlarının Seydişehirlileri kampüse taşımak olduğunu ve bu tür ziyaretlerinin de devam edeceklerini söyleyerek, fakültelerin son durumu hakkında bilgi verdi. 8 bölümlü Yüksekokulda öğrenci kapasitesinin tam dolu olduğunu geçen yıl 160 öğrenci başvururken bu yıl 300 öğrenci başvurduğunu belirten Dekan Kahraman, Mühendislik Fakültesinde ise Bilgisayar Bölümüne kontenjan olan 76 öğrencisi ile tam kapasite eğitime başladığını, Mühendisliğe üniversite puanı sıralaması ile alındığından Makine Bölümüne 11 kişi alındığını belirtti. Kaliteli bir öğretim yaptıklarını söyleyen Dekan Prof. Dr. Ali Kahraman, Fakültemizi geliştirmek için büyük çaba harcıyoruz. Seydişehirlilerinde bizleri sahiplenmesini bekliyoruz. Ziyaretlerimize devam edeceğiz. Amacımız sivil toplum örgütlerimizi, esnafımızı, vatandaşımızı kampüse çekmek” dedi.    
19 Eylül Pazartesi günü yeni öğretim yılına başlayan Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Mühendislik Fakültesi Dekanı ve Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ali Kahraman, Seydişehir’de kamu kurumlarına ve bazı sivil toplum örgütlerine ziyarette bulundu.

Gazetemizi de ziyaret eden Prof. Dr. Ali Kahraman, amaçlarının Seydişehirlileri kampüse taşımak olduğunu ve bu tür ziyaretlerinin de devam edeceklerini söyleyerek, fakültelerin son durumu hakkında bilgi verdi.

8 bölümlü Yüksekokulda öğrenci kapasitesinin tam dolu olduğunu geçen yıl 160 öğrenci başvururken bu yıl 300 öğrenci başvurduğunu belirten Dekan Kahraman, Mühendislik Fakültesinde ise Bilgisayar Bölümüne kontenjan olan 76 öğrencisi ile tam kapasite eğitime başladığını, Mühendisliğe üniversite puanı sıralaması ile alındığından Makine Bölümüne 11 kişi alındığını belirtti.

Kaliteli bir öğretim yaptıklarını söyleyen Dekan Prof. Dr. Ali Kahraman, Fakültemizi geliştirmek için büyük çaba harcıyoruz. Seydişehirlilerinde bizleri sahiplenmesini bekliyoruz. Ziyaretlerimize devam edeceğiz. Amacımız sivil toplum örgütlerimizi, esnafımızı, vatandaşımızı kampüse çekmek” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.