DEKANIMIZ İLE HASBİHAL ETTİK

Sağlık (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 26.11.2021 - 14:12, Güncelleme: 26.11.2021 - 14:12
 

DEKANIMIZ İLE HASBİHAL ETTİK

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam, Seydişehir Necmettin Erbakan Üniversitesi Sağlık Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamdi Erbağ’ı ziyaret etti.

Dekan Prof. Dr. Hamdi Erbağ’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun diyen Başkan Saylam, ilçemizde bulunan Sağlık Bilimler Fakültesinin kentimize önemli bir değer kattığını belirterek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretten memnun kaldığını ifade eden Prof. Dr. Hamdi Erbağ ise Seydişehir’e yabancı olmadıklarını sakin bir şehir olduğunu bu nedenle burada görev almaktan memnun kaldığını belirtti. Ziyarette de fakültenin çalışmaları hakkında bilgi aktaran Prof. Dr. Hamdi Erbağ: “Öğrenciler tarafından tercih edilen bölümlerin sayısını artırmaya çalışıyoruz. Şuanda faal durumda olan fakültemizde Hemşirelik bölümü ve Meslek Yüksek Okulunda da Fizyoterapi bölümleri açık ve tam kapasite ile verimli bir şekilde öğretim görüyor. Fizyoterapi alanının geniş olması dolayısıyla bu bölümün 4 yıllığının da açma çalışmalarımız devam ediyor. Meslek Yüksek Okulunda ise tüm bölümleri açmaya gayret edeceğiz.” dedi. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam ziyarette: “Devlet hastanesinin durumunun sizler içinde önemli hastanemizin donanımı ve doktor eksikliğinin giderilmesi konusunda yardımınızı bekliyoruz” düşüncesine katıldığını belirten Dekan Prof. Dr. Hamdi Erbağ “ Tabiatıyla öğrencilerimiz stajlarını ve uygulamalı görürlerse daha iyi olur. Hastane hususunda bizlerde üzerimize düşeni yapacağız” dedi.
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam, Seydişehir Necmettin Erbakan Üniversitesi Sağlık Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamdi Erbağ’ı ziyaret etti.

Dekan Prof. Dr. Hamdi Erbağ’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun diyen Başkan Saylam, ilçemizde bulunan Sağlık Bilimler Fakültesinin kentimize önemli bir değer kattığını belirterek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten memnun kaldığını ifade eden Prof. Dr. Hamdi Erbağ ise Seydişehir’e yabancı olmadıklarını sakin bir şehir olduğunu bu nedenle burada görev almaktan memnun kaldığını belirtti.

Ziyarette de fakültenin çalışmaları hakkında bilgi aktaran Prof. Dr. Hamdi Erbağ:

“Öğrenciler tarafından tercih edilen bölümlerin sayısını artırmaya çalışıyoruz. Şuanda faal durumda olan fakültemizde Hemşirelik bölümü ve Meslek Yüksek Okulunda da Fizyoterapi bölümleri açık ve tam kapasite ile verimli bir şekilde öğretim görüyor.

Fizyoterapi alanının geniş olması dolayısıyla bu bölümün 4 yıllığının da açma çalışmalarımız devam ediyor. Meslek Yüksek Okulunda ise tüm bölümleri açmaya gayret edeceğiz.” dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam ziyarette: “Devlet hastanesinin durumunun sizler içinde önemli hastanemizin donanımı ve doktor eksikliğinin giderilmesi konusunda yardımınızı bekliyoruz” düşüncesine katıldığını belirten Dekan Prof. Dr. Hamdi Erbağ “ Tabiatıyla öğrencilerimiz stajlarını ve uygulamalı görürlerse daha iyi olur. Hastane hususunda bizlerde üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.