Demirel'den Tarım ve Orman Bakanı'na ziyaret

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 07.02.2024 - 23:01, Güncelleme: 07.02.2024 - 23:01
 

Demirel'den Tarım ve Orman Bakanı'na ziyaret

Ak Parti Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulmutalip Demirel Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yı makamında ziyaret etti.

  Demirel "İlçemiz adına yapılacak yatırımlar ve bölgemizin tarım politikaları hakkında istişarede bulunduk. Yerel konuları ve şehrimizin mevcut pozisyonunu değerlendirdik. İlçemizde yaşanan güncel olayların çözüme kavuşturulması için önemli adımlar atmaya devam edeceğiz."dedi Abdulmutalip Demirel "Sayın Bakanımıza yakın ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ediyoruz."dedi
Ak Parti Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulmutalip Demirel Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yı makamında ziyaret etti.

 

Demirel "İlçemiz adına yapılacak yatırımlar ve bölgemizin tarım politikaları hakkında istişarede bulunduk. Yerel konuları ve şehrimizin mevcut pozisyonunu değerlendirdik.

İlçemizde yaşanan güncel olayların çözüme kavuşturulması için önemli adımlar atmaya devam edeceğiz."dedi

Abdulmutalip Demirel "Sayın Bakanımıza yakın ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ediyoruz."dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.