Demokrat Parti’nin Adayı Çat Sahalarda…

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 06.02.2024 - 16:36, Güncelleme: 06.02.2024 - 16:36
 

Demokrat Parti’nin Adayı Çat Sahalarda…

Geçtiğimiz günlerde Demokrat Parti’den Seydişehir Belediye Başkanlık Adaylığını açıklayan Abdulkadir Çat, esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Seydişehir’deki faaliyet gösteren esnafları gezerek bereketli kazançlar dileyen Abdulkadir Çat’ın bugünkü ziyaret durakları arasında Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Seydişehir Esnaf Odaları da vardı. “Söz Yeniden Seydişehir’in” sloganıyla işe başlayan Demokrat Parti Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat ve beraberindekiler Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durmuş Onar’ı ve Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar’ı makamında ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi sundular. Samimi konuşmalarından sonra toplu resim çektirerek ziyaretlerini sonlandırdılar.
Geçtiğimiz günlerde Demokrat Parti’den Seydişehir Belediye Başkanlık Adaylığını açıklayan Abdulkadir Çat, esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Seydişehir’deki faaliyet gösteren esnafları gezerek bereketli kazançlar dileyen Abdulkadir Çat’ın bugünkü ziyaret durakları arasında Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Seydişehir Esnaf Odaları da vardı.

“Söz Yeniden Seydişehir’in” sloganıyla işe başlayan Demokrat Parti Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat ve beraberindekiler Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durmuş Onar’ı ve Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar’ı makamında ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi sundular.

Samimi konuşmalarından sonra toplu resim çektirerek ziyaretlerini sonlandırdılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.