DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜ?NDEN DEREBUCAK'TA İŞBİRLİĞİ ÇALIŞMALARI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2015 - 07:36, Güncelleme: 30.01.2015 - 07:36
 

DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜ?NDEN DEREBUCAK'TA İŞBİRLİĞİ ÇALIŞMALARI

Derebucak Kaymakamlığı toplantı salonunda Seydişehir Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhşen Doğan ve kurum öğretmeni Murat Özer tarafından Derebucakta denetimli serbestliği anlatan bilgilendirme semineri düzenlendi.

  Seydişehir  Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce Denetimli Serbestlik hizmetlerinin tanıtımı,mülhakat ilçelerimizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliğini sağlamak,kolluk kuvvetlerince infazın birlikte yürütülmesindeki önemli bilgiler, eğitim ve iyileştirme çalışmaları yürütülen yükümlülerin ekonomik kültürel ve sosyal gelişimleri için gerekli desteğin hep birlikte sağlanmasının önemi ve planlanabilecek çalışmalar konusunda   26 ocak 2015 tarihinde Derebucak Kaymakamlığı toplantı salonunda Seydişehir Denetimli Serbestlik Müdürü  Ruhşen Doğan ve kurum öğretmeni Murat Özer tarafından  Derebucakta  denetimli serbestliği anlatan bilgilendirme semineri düzenlendi.   Seminer İlçe Kaymakamı Bülent AY'ın organizasyonuyla toplanarak, İlçe Jandarma Komutanı Murat Yıldırım, İlçe Emniyet Amiri Metin Özden, Hastane Başhekimi Hasan Hüseyin Mert, Milli Eğitim Müdürü Yahya Akkaya, Yazı İşleri Müdürü Hasan Can, İlçe Müftülüğü Abdullah Özmen, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fatma Arslan,,, İlçe Tarım Müdürü Aybars Yiğit, Nüfus Müdürü Harun Şehitoğlu, Tapu Müdür Abdullah Demirbaş, Mal Müdür Evren Kacar,Halk Eğitim Müdürü Yahya Kemal Savdırın katılımıyla yapılmıştır. Seminer Denetimli Serbestlik uygulamaları,koruma kurulları,5275 sayılı yasasının 105/a – 106/3 kanunları kapsamında, kamu yararına çalışma yükümlülüğünün anlatımıyla başladı. Seminer soru- cevap ve görsel sunum şeklinde devam etti. Toplantı Derebucak Kaymakamı Bülent AY'ın Toplumumuz içi bu kadar önemli hizmetleri olan Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne hep birlikte destek sağlanacağını dile getirerek tüm kurumlara ve denetimli serbestlik  Müdürlüğüne teşekkür etti.Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhşen Doğan'ın da başta kaymakam bey olmak üzere tüm kurum yetkililerine teşekkürü ile sona erdi.  Ayrıca toplantı sonrasında ilçemiz üzümlü beldesinde bulunan silah üretimi fabrikasında sigortalı çalışan bir hükümlü işyerinde çalışırken denetimi ve işletme yetkilileri ziyaret edildi.    Yine Koşullu salıverme ile denetimli serbestlik yasasından yararlanan yükümlülerin  iyileştirilmesi ve topluma kazandırılması amacıyla kurum öğretmeni Murat Özer tarafından hazırlanan yıllık plan dahilindeki “empati” konulu seminer  Adliyesi Konferans Salonunda 35 yükümlünün katılımıyla gerçekleşti.Seminer empatinin anlamı ve toplum için öneminin anlatımıyla başlayıp örneklerle   devam etti. Seminer yükümlülerin soruları ve Uzman Murat Özer'e teşekkürleriyle son buldu.
Derebucak Kaymakamlığı toplantı salonunda Seydişehir Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhşen Doğan ve kurum öğretmeni Murat Özer tarafından Derebucakta denetimli serbestliği anlatan bilgilendirme semineri düzenlendi.

  Seydişehir  Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce Denetimli Serbestlik hizmetlerinin tanıtımı,mülhakat ilçelerimizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliğini sağlamak,kolluk kuvvetlerince infazın birlikte yürütülmesindeki önemli bilgiler, eğitim ve iyileştirme çalışmaları yürütülen yükümlülerin ekonomik kültürel ve sosyal gelişimleri için gerekli desteğin hep birlikte sağlanmasının önemi ve planlanabilecek çalışmalar konusunda   26 ocak 2015 tarihinde Derebucak Kaymakamlığı toplantı salonunda Seydişehir Denetimli Serbestlik Müdürü  Ruhşen Doğan ve kurum öğretmeni Murat Özer tarafından  Derebucakta  denetimli serbestliği anlatan bilgilendirme semineri düzenlendi.

  Seminer İlçe Kaymakamı Bülent AY'ın organizasyonuyla toplanarak, İlçe Jandarma Komutanı Murat Yıldırım, İlçe Emniyet Amiri Metin Özden, Hastane Başhekimi Hasan Hüseyin Mert, Milli Eğitim Müdürü Yahya Akkaya, Yazı İşleri Müdürü Hasan Can, İlçe Müftülüğü Abdullah Özmen, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fatma Arslan,,, İlçe Tarım Müdürü Aybars Yiğit, Nüfus Müdürü Harun Şehitoğlu, Tapu Müdür Abdullah Demirbaş, Mal Müdür Evren Kacar,Halk Eğitim Müdürü Yahya Kemal Savdırın katılımıyla yapılmıştır. Seminer Denetimli Serbestlik uygulamaları,koruma kurulları,5275 sayılı yasasının 105/a – 106/3 kanunları kapsamında, kamu yararına çalışma yükümlülüğünün anlatımıyla başladı. Seminer soru- cevap ve görsel sunum şeklinde devam etti. Toplantı Derebucak Kaymakamı Bülent AY'ın Toplumumuz içi bu kadar önemli hizmetleri olan Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne hep birlikte destek sağlanacağını dile getirerek tüm kurumlara ve denetimli serbestlik  Müdürlüğüne teşekkür etti.Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhşen Doğan'ın da başta kaymakam bey olmak üzere tüm kurum yetkililerine teşekkürü ile sona erdi.

 Ayrıca toplantı sonrasında ilçemiz üzümlü beldesinde bulunan silah üretimi fabrikasında sigortalı çalışan bir hükümlü işyerinde çalışırken denetimi ve işletme yetkilileri ziyaret edildi.

   Yine Koşullu salıverme ile denetimli serbestlik yasasından yararlanan yükümlülerin  iyileştirilmesi ve topluma kazandırılması amacıyla kurum öğretmeni Murat Özer tarafından hazırlanan yıllık plan dahilindeki “empati” konulu seminer  Adliyesi Konferans Salonunda 35 yükümlünün katılımıyla gerçekleşti.Seminer empatinin anlamı ve toplum için öneminin anlatımıyla başlayıp örneklerle   devam etti. Seminer yükümlülerin soruları ve Uzman Murat Özer'e teşekkürleriyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.