Denetimli Serbestlik Yükümlüleri Kuğulu’da Ağaç Bakımı Yaptı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2019 - 12:48, Güncelleme: 29.08.2019 - 12:48
 

Denetimli Serbestlik Yükümlüleri Kuğulu’da Ağaç Bakımı Yaptı

Türkiye genelinde Denetimli Serbestlik Müdürlükleri tarafından eş zamanlı olarak yapılan uygulama kapsamında ilçemizde de denetimli serbestlik yükümlüleri tarafından Kuğulu’da temizlik ve ağaç bakımı çalışmaları gerçekleştirildi.

Adalet Bakanlığı tarafından yürütülen Temiz Çevre Projesi kapsamında, 26 – 29 Ağustos tarihleri arasında Türkiye genelinde tüm Denetimli Serbestlik Müdürlükleri tarafından eş zamanlı olarak, denetimli serbestlik infaz uygulamalarından olan kamuya yararlı bir işte ücretsiz olarak çalıştırma, diğer adıyla kamu hizmeti cezası kapsamında yeşil alanlar, piknik alanları ve mesire alanları gibi uygun görülen yerlerde temizlik çalışmaları gerçekleştirilmektedir. Bu kapsamda, Seydişehir’de;  29 Ağustos 2019 tarihinde, Kuğulu park mevkiinde, şehitlik ormanında denetimli serbestlik altındaki yükümlüler tarafından temizlik ve ağaç bakımı çalışmaları yapıldı. Temiz çevre projesi kapsamında yapılan bu çalışmalara, Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı sayın İzzet KARDOĞAN’da eşlik ederek çalışmaları yerinde gördü. Çalışmalara Seydişehir Denetimli Serbestlik çalışanları  ile Seydişehir Ceza İnfaz Kurumu personeli de katıldı.
Türkiye genelinde Denetimli Serbestlik Müdürlükleri tarafından eş zamanlı olarak yapılan uygulama kapsamında ilçemizde de denetimli serbestlik yükümlüleri tarafından Kuğulu’da temizlik ve ağaç bakımı çalışmaları gerçekleştirildi.

Adalet Bakanlığı tarafından yürütülen Temiz Çevre Projesi kapsamında, 26 – 29 Ağustos tarihleri arasında Türkiye genelinde tüm Denetimli Serbestlik Müdürlükleri tarafından eş zamanlı olarak, denetimli serbestlik infaz uygulamalarından olan kamuya yararlı bir işte ücretsiz olarak çalıştırma, diğer adıyla kamu hizmeti cezası kapsamında yeşil alanlar, piknik alanları ve mesire alanları gibi uygun görülen yerlerde temizlik çalışmaları gerçekleştirilmektedir.

Bu kapsamda, Seydişehir’de;  29 Ağustos 2019 tarihinde, Kuğulu park mevkiinde, şehitlik ormanında denetimli serbestlik altındaki yükümlüler tarafından temizlik ve ağaç bakımı çalışmaları yapıldı.

Temiz çevre projesi kapsamında yapılan bu çalışmalara, Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı sayın İzzet KARDOĞAN’da eşlik ederek çalışmaları yerinde gördü. Çalışmalara Seydişehir Denetimli Serbestlik çalışanları  ile Seydişehir Ceza İnfaz Kurumu personeli de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.