Deprem felaketinde hayatını kaybeden Fatih Selçuk defnedildi (videolu)

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 14.02.2023 - 14:28, Güncelleme: 14.02.2023 - 16:13
 

Deprem felaketinde hayatını kaybeden Fatih Selçuk defnedildi (videolu)

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 2 büyük depremin 8. Gününde Gaziantep İslahiye’de fizyoterapist olarak görev yapan Fatih Selçuk Konya’nın Seydişehir ilçesine defnedildi.

  Uzun süredir Seydişehir Emniyet Müdürlüğünde Bekçi olarak görev yapan Mustafa Selçuk’un oğlu Fatih Selçuk ve gelini Fatma Nur  Selçuk Gaziantep İslahiye’de deprem esnasında hayatını kaybetmişti. Fizyoterapist 28 yaşındaki Fatih Selçuk, Seydişehir Yeni Camiin de öğle namazına mütakip kılınan cenaze namazı sonrası akyol mezarlığına defnedildi. Cenaze Namazına; Konya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Şerafettin Kurt, Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Fatih Beyazköse, Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimoğlu, Seydişehir Belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda seveni katıldı. Bir yıl önce Fatma Nur Selçuk'la dünya evine giren Fatih Selçuk’un eşi de deprem felaketinde hayatını kaybederek Kütahya’ya defnedildi.
Merkez üssü Kahramanmaraş olan 2 büyük depremin 8. Gününde Gaziantep İslahiye’de fizyoterapist olarak görev yapan Fatih Selçuk Konya’nın Seydişehir ilçesine defnedildi.

 

Uzun süredir Seydişehir Emniyet Müdürlüğünde Bekçi olarak görev yapan Mustafa Selçuk’un oğlu Fatih Selçuk ve gelini Fatma Nur  Selçuk Gaziantep İslahiye’de deprem esnasında hayatını kaybetmişti.

Fizyoterapist 28 yaşındaki Fatih Selçuk, Seydişehir Yeni Camiin de öğle namazına mütakip kılınan cenaze namazı sonrası akyol mezarlığına defnedildi.

Cenaze Namazına; Konya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Şerafettin Kurt, Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Fatih Beyazköse, Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimoğlu, Seydişehir Belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda seveni katıldı.

Bir yıl önce Fatma Nur Selçuk'la dünya evine giren Fatih Selçuk’un eşi de deprem felaketinde hayatını kaybederek Kütahya’ya defnedildi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.