DEPREMZEDELERİN İHTİYAÇLARI İÇİN HARIL HARIL ÇALIŞIYORLAR

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 17.05.2023 - 15:44, Güncelleme: 17.05.2023 - 15:44
 

DEPREMZEDELERİN İHTİYAÇLARI İÇİN HARIL HARIL ÇALIŞIYORLAR

Seydişehir’de Şarlak Yapı deprem bölgesinin ihtiyacı olan konteynırları üretmek için aralıksız çalışıyor.

Adalet Bakanlığı, İç İşleri Bakanlığı, AFAD ve TSK’nın deprem bölgesine göndermek üzere konteynırlarını Seydişehir’de Şarlak Yap firması üretiyor. Şarlak Yapı firması Hafif Sanayi Bölgesindeki fabrikasında, kurumların talep ettiği konteynırları zamanında üretmek için personeliyle çift vardiya aralıksız üretime devam ediyor. Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay, Malatya ve Adana’daki deprem bölgelerinin, ihtiyacı olan konteynırları kurumlar adına üreten Şarlak Yapı firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Recep Şarlak: “Firmamız olarak deprem bölgesinin yaralarını bir nebze olsun hafifletmenin ve Seydişehir’imize üretim anlamında istihdam sağlamanın onurunu yaşıyoruz. Kurumlar adına deprem bölgesinin barınma ihtiyacı olan konteynırları zamanında teslim etmek için çift vardiya olarak üretime devam ediyoruz” dedi.
Seydişehir’de Şarlak Yapı deprem bölgesinin ihtiyacı olan konteynırları üretmek için aralıksız çalışıyor.

Adalet Bakanlığı, İç İşleri Bakanlığı, AFAD ve TSK’nın deprem bölgesine göndermek üzere konteynırlarını Seydişehir’de Şarlak Yap firması üretiyor.

Şarlak Yapı firması Hafif Sanayi Bölgesindeki fabrikasında, kurumların talep ettiği konteynırları zamanında üretmek için personeliyle çift vardiya aralıksız üretime devam ediyor.

Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay, Malatya ve Adana’daki deprem bölgelerinin, ihtiyacı olan konteynırları kurumlar adına üreten Şarlak Yapı firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Recep Şarlak: “Firmamız olarak deprem bölgesinin yaralarını bir nebze olsun hafifletmenin ve Seydişehir’imize üretim anlamında istihdam sağlamanın onurunu yaşıyoruz. Kurumlar adına deprem bölgesinin barınma ihtiyacı olan konteynırları zamanında teslim etmek için çift vardiya olarak üretime devam ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.