DEREBUCAK BELEDİYE BAŞKANI AHMET KISA'DAN DEPREMLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2020 - 07:25, Güncelleme: 23.02.2020 - 07:25
 

DEREBUCAK BELEDİYE BAŞKANI AHMET KISA'DAN DEPREMLE İLGİLİ AÇIKLAMA

DEREBUCAK BELEDİYE BAŞKANI AHMET KISA'DAN DEPREMLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ

İlçe merkezimizde ve mahallelerimizde yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda çok şükür herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır.Göstermiş oldukları ilgiden alakadan ve geçmiş olsun dileklerinden dolayi Sayın Konya Büyüksehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay Bey'e,Ak Parti Konya Milletvekillerimize,Belediye Başkanlarımıza,AFAD'a,Muhtarlarımiza,Vatandaşlarımıza,Çevre İlçelerimizden arayanlara ve basınımıza teşekkür eder şükranlarımı sunarım.Allah afetinden muhafaza etsin.   Ahmet Kısa  Derebucak Belediye Başkanı
DEREBUCAK BELEDİYE BAŞKANI AHMET KISA'DAN DEPREMLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ

İlçe merkezimizde ve mahallelerimizde yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda çok şükür herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır.Göstermiş oldukları ilgiden alakadan ve geçmiş olsun dileklerinden dolayi Sayın Konya Büyüksehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay Bey'e,Ak Parti Konya Milletvekillerimize,Belediye Başkanlarımıza,AFAD'a,Muhtarlarımiza,Vatandaşlarımıza,Çevre İlçelerimizden arayanlara ve basınımıza teşekkür eder şükranlarımı sunarım.Allah afetinden muhafaza etsin.

 

Ahmet Kısa

 Derebucak Belediye Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.