DEREBUCAK İLÇESİNDE BÜYÜK MUCİZE GERÇEKLEŞTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2017 - 04:14, Güncelleme: 28.04.2017 - 04:14
 

DEREBUCAK İLÇESİNDE BÜYÜK MUCİZE GERÇEKLEŞTİ

5 gündür kayıp olan 78 yaşındaki Hamdi Özer Ala Dağda bulundu Derebucak ilçesinde beş gündür kayıp olan 78 yaşındaki Hamdi Özer, dağlık arazide bulundu.

Derebucak İlçesine bağlı Çamlık mahallesinde oturan Hamdi Özer, geçen Pazartesi günü öğle saatlerinde evden çıktıktan sonra yakınları kendinden haber alamayınca aramaya çıktıktılar. Cep telefonu kullanmayan Parkinson hastası olan ve zaman zaman hafıza kaybı yaşadığı öğrenilen Hamdi Özer, eve gelmeyince panik yaşayan mahallelileri jandarmaya haber verdi.  Bunun üzerine jandarma ile Konya ve Ankara'dan gelen AFAD ekipleri çalışma başlattı. Dağlık alanlarda ve arazide devam eden arama çalışmalarında hassas burunlu köpekler ve yukardan görüntü alabilmek için drone'lardan da yararlanıldı. Yapılan çalışmalar sonucu Hamdi Özer, bugün bölgedeki ala dağda bulundu. Babasının düştüğü için bir yere kıpırdayamadığını söyleyen Dursun Özer, "Beş gündür jandarma, AFAD ve köylülerle birlikte her yerde babamı aradık. Dağlık bir arazide sağ olarak bulduk. Babam düşüp kalmış orada, kontrol amaçlı hastaneye kaldırılıyor" dedi.
5 gündür kayıp olan 78 yaşındaki Hamdi Özer Ala Dağda bulundu Derebucak ilçesinde beş gündür kayıp olan 78 yaşındaki Hamdi Özer, dağlık arazide bulundu.

Derebucak İlçesine bağlı Çamlık mahallesinde oturan Hamdi Özer, geçen Pazartesi günü öğle saatlerinde evden çıktıktan sonra yakınları kendinden haber alamayınca aramaya çıktıktılar.

Cep telefonu kullanmayan Parkinson hastası olan ve zaman zaman hafıza kaybı yaşadığı öğrenilen Hamdi Özer, eve gelmeyince panik yaşayan mahallelileri jandarmaya haber verdi.

 Bunun üzerine jandarma ile Konya ve Ankara'dan gelen AFAD ekipleri çalışma başlattı. Dağlık alanlarda ve arazide devam eden arama çalışmalarında hassas burunlu köpekler ve yukardan görüntü alabilmek için drone'lardan da yararlanıldı.

Yapılan çalışmalar sonucu Hamdi Özer, bugün bölgedeki ala dağda bulundu. Babasının düştüğü için bir yere kıpırdayamadığını söyleyen Dursun Özer, "Beş gündür jandarma, AFAD ve köylülerle birlikte her yerde babamı aradık. Dağlık bir arazide sağ olarak bulduk. Babam düşüp kalmış orada, kontrol amaçlı hastaneye kaldırılıyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.