DERGİMİZİN GALASI PROTOKOLÜN KATILIMI İLE GERCEKLEŞTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.09.2015 - 12:39, Güncelleme: 27.09.2015 - 12:39
 

DERGİMİZİN GALASI PROTOKOLÜN KATILIMI İLE GERCEKLEŞTİ

1997 yılında kurulan, ilçede haftalık olarak yayınlanan Seydişehir Toroslar Gazetesi?nin kültür eki olarak yayınlanan Küpenin İncisi Seydişehir Dergisi?nin 12. sayı ve 12. senesi düzenlenen gala ile kutlandı.

  Seydişehir Kültür Merkezi Sultani Restoran’da yapılan buluşma programına, Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu ve Başbakanlık Müsteşarı Duran Kıroğlu  programlarındaki değişiklik nedeniyle katılamadı. Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit , Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Garnizon Komutanı Ümit Sezgin ,Emniyet Müdürü Erkan Aydoğan , Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof Dr Mustafa Şahin ,Seydişehir Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç Dr Hüseyin Arıkan ,Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç Dr Mehmet Emin Şen ,Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç Dr Osman Tugay ,Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd Doç Şerafettin Yıldız STK Başkanları ,Yazarlar ,Sanatkarlar ve Doğa sporcuları katıldı. Galada, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Küpenin İncisi Seydişehir Dergisi’nin İmtiyaz Sahibi Ali Saylam açılış konuşmasında, Seydişehir’in kültürel  , ekonomik ve turizimsel gelişmelerinin önemini vurguladı. Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Mustafa Şahin Seydişehir ile ilgili çocukluk anılarını anlatırken Seydişehirde bir hal yapılmasıı gerektiğini vurguladı.Şahin Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesine Seydişehirde sınavların yapılması ile ilgili girişimde bulunduğunu belirtti. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal “Bu toplantıyı düzenleyen Ali abimize çok teşekkür ederim.Seydişehir ile ilgili Kuğlu Vadisi ,jeotermal tesisler gibi çok güzel projelerimiz var. İnşallah birlik beraberlik içinde çok daha güzel projeler üretiriz diye konuştu.ve Seydişehir Organize Sanayisine doğal gazın götürüleceği müjdesini verdi. Eski Başbakanlardan Org Prof Dr Sadi Irmak ‘ın kızı Prof Dr Yakut Özden Irmak “Seydişehir’ benim için hem babamın memleketi olması hemde akrabamız olan Mahmut Esad Efendinin memleketi olmasından dolayı çok önemli bir yeri var.Şuan Seydişehir’de olmamın heyecanın iliklerimde hissediyorum diye konuştu. Kaymakam Regaib Ahmet Özyiğit  de, “Seyid Harun Veli diyarında çalışmanın onurunu  duyuyorum.Burda göreve başlayalı bir ay kadar kısa süre olmasına rağmen insanlarını çok sevdim .Çok yerde görev yaptım .En sonda İç İşleri Bakanlığı  Bilgi İşlem dairesinden buraya geldim .Arkadaşlarım çok şanslı olduğumu söydiler burada gereçekten haklı olduklarını gördüm.Diğer içlerden aldığım tecrübeyle Seydişehir için yapılacak bütün hizmetlerde üzerime düşeni yapmaya hazım dedi. Toplantı hatıra fotoğrafları çekilerek son bulurken, dergi ve Seydişehirdair sohbetler yapıldı.
1997 yılında kurulan, ilçede haftalık olarak yayınlanan Seydişehir Toroslar Gazetesi?nin kültür eki olarak yayınlanan Küpenin İncisi Seydişehir Dergisi?nin 12. sayı ve 12. senesi düzenlenen gala ile kutlandı.

 

Seydişehir Kültür Merkezi Sultani Restoran’da yapılan buluşma programına, Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu ve Başbakanlık Müsteşarı Duran Kıroğlu  programlarındaki değişiklik nedeniyle katılamadı.

Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit , Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Garnizon Komutanı Ümit Sezgin ,Emniyet Müdürü Erkan Aydoğan , Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof Dr Mustafa Şahin ,Seydişehir Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç Dr Hüseyin Arıkan ,Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç Dr Mehmet Emin Şen ,Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç Dr Osman Tugay ,Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd Doç Şerafettin Yıldız STK Başkanları ,Yazarlar ,Sanatkarlar ve Doğa sporcuları katıldı.

Galada, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Küpenin İncisi Seydişehir Dergisi’nin İmtiyaz Sahibi Ali Saylam açılış konuşmasında, Seydişehir’in kültürel  , ekonomik ve turizimsel gelişmelerinin önemini vurguladı.

Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Mustafa Şahin Seydişehir ile ilgili çocukluk anılarını anlatırken Seydişehirde bir hal yapılmasıı gerektiğini vurguladı.Şahin Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesine Seydişehirde sınavların yapılması ile ilgili girişimde bulunduğunu belirtti.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal “Bu toplantıyı düzenleyen Ali abimize çok teşekkür ederim.Seydişehir ile ilgili Kuğlu Vadisi ,jeotermal tesisler gibi çok güzel projelerimiz var. İnşallah birlik beraberlik içinde çok daha güzel projeler üretiriz diye konuştu.ve Seydişehir Organize Sanayisine doğal gazın götürüleceği müjdesini verdi.

Eski Başbakanlardan Org Prof Dr Sadi Irmak ‘ın kızı Prof Dr Yakut Özden Irmak “Seydişehir’ benim için hem babamın memleketi olması hemde akrabamız olan Mahmut Esad Efendinin memleketi olmasından dolayı çok önemli bir yeri var.Şuan Seydişehir’de olmamın heyecanın iliklerimde hissediyorum diye konuştu.

Kaymakam Regaib Ahmet Özyiğit  de, “Seyid Harun Veli diyarında çalışmanın onurunu  duyuyorum.Burda göreve başlayalı bir ay kadar kısa süre olmasına rağmen insanlarını çok sevdim .Çok yerde görev yaptım .En sonda İç İşleri Bakanlığı  Bilgi İşlem dairesinden buraya geldim .Arkadaşlarım çok şanslı olduğumu söydiler burada gereçekten haklı olduklarını gördüm.Diğer içlerden aldığım tecrübeyle Seydişehir için yapılacak bütün hizmetlerde üzerime düşeni yapmaya hazım dedi.

Toplantı hatıra fotoğrafları çekilerek son bulurken, dergi ve Seydişehirdair sohbetler yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.