DEVLET HASTANESİNDE ÜCRETSİZ KANSER TARAMASI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2018 - 06:21, Güncelleme: 22.02.2018 - 06:21
 

DEVLET HASTANESİNDE ÜCRETSİZ KANSER TARAMASI

Seydişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü Dr.Hakan Özdemir Seydişehir’de Ücretsiz Kanser Taraması yapıldığı belirterek Seydişehir halkının Seydişehir Devlet Hastanesi (Eski Bina Poliklinik Katı) yaptırabileceklerini söyledi.

KETEM’de ücretsiz kanser taramanızı yaptırdınız mı? KETEM Nedir? Açılımı “Kanser Erken Teşhis,Tarama ve Eğitim Merkezi “olan KETEM’ler “Erken Teşhis Hayat Kurtarır “prensibiyle yola çıkarak meme,rahim ağzı ve bağırsak kanserleri ile ilgili tarama proğramları yürütmektedir.Tarama kapsamında yürütülen bu hizmetlerin tamamı ücretsiz yapılmaktadır.  KETEM’in en önemli amacı toplumda kanser konusunda farkındalık yaparak  yüz yüze eğitimlerle kişileri  kanser,kanserde erken teşhis ile tarama proğramlarının önemi ve kanserden korunma yöntemleri hakkında bilgilendirmektir. Kanser Taraması Nedir? Kanser taraması kanseri tedavisinin çok daha kolay ve etkili olabildiği erken evrelerde yakalamak için test ve muayene yapılmasıdır.  KETEM’de Yürütülen Kanser Tarama Hizmetleri Nelerdir?  -  Rahim Ağzı Kanseri  taraması için 30 – 65 yaş aralığındaki kadınlar  -  Meme Kanseri taraması için 40 – 69 yaş aralığındaki kadınlar  -  Bağırsak  Kanseri taraması için 50 – 70 yaş aralığındaki kadınlar ve erkekler  taranmaktadır.  KANSER TARAMANIZI YAPTIRMAK İÇİN KETEM’E BAŞVURUN    ERKEN TEŞHİS  HAYAT KURTARI  İletişim :  Seydişehir Devlet Hastanesi (Eski Bina Poliklinik Katı)  Tel: 03325823930 – Dahili :150
Seydişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü Dr.Hakan Özdemir Seydişehir’de Ücretsiz Kanser Taraması yapıldığı belirterek Seydişehir halkının Seydişehir Devlet Hastanesi (Eski Bina Poliklinik Katı) yaptırabileceklerini söyledi.

KETEM’de ücretsiz kanser taramanızı yaptırdınız mı?

KETEM Nedir?

Açılımı “Kanser Erken Teşhis,Tarama ve Eğitim Merkezi “olan KETEM’ler “Erken Teşhis Hayat Kurtarır “prensibiyle yola çıkarak meme,rahim ağzı ve bağırsak kanserleri ile ilgili tarama proğramları yürütmektedir.Tarama kapsamında yürütülen bu hizmetlerin tamamı ücretsiz yapılmaktadır. 

KETEM’in en önemli amacı toplumda kanser konusunda farkındalık yaparak  yüz yüze eğitimlerle kişileri  kanser,kanserde erken teşhis ile tarama proğramlarının önemi ve kanserden korunma yöntemleri hakkında bilgilendirmektir.

Kanser Taraması Nedir?

Kanser taraması kanseri tedavisinin çok daha kolay ve etkili olabildiği erken evrelerde yakalamak için test ve muayene yapılmasıdır.

 KETEM’de Yürütülen Kanser Tarama Hizmetleri Nelerdir?

 -  Rahim Ağzı Kanseri  taraması için 30 – 65 yaş aralığındaki kadınlar

 -  Meme Kanseri taraması için 40 – 69 yaş aralığındaki kadınlar

 -  Bağırsak  Kanseri taraması için 50 – 70 yaş aralığındaki kadınlar ve erkekler  taranmaktadır.

 KANSER TARAMANIZI YAPTIRMAK İÇİN KETEM’E BAŞVURUN    ERKEN TEŞHİS  HAYAT KURTARI

 İletişim :

 Seydişehir Devlet Hastanesi (Eski Bina Poliklinik Katı)

 Tel: 03325823930 – Dahili :150

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.