DEVLET SU İŞLERİ PERSONELLERİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2014 - 07:28, Güncelleme: 07.11.2014 - 07:28
 

DEVLET SU İŞLERİ PERSONELLERİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Seydişehir ve Ahırlı ilçelerin de yapımı devam eden arazi sulama kanallarını kontrol ve resimlemek için görevli gelen ( DSİ)?ye ait pikapla traktör çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı

Seydişehir ve Ahırlı ilçelerin de yapımı devam eden arazi sulama kanallarını kontrol ve resimlemek için görevli gelen ( DSİ)’ye ait pikapla traktör çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı Konya’nın Ahırlı ilçesi Aliçerçi Mahallesi mevkiindeki kaza saat 15:00 sıralarında meydana geldi  DSİ’ 4. Bölge Müdürlüğüne ait 42 EFZ-82 plakalı pikapla arkasında römork taklı 42 YF- 346 traktör çarpışması sonucu meydana gelen kazada Devlet Su İşleri’ne ait pikapta bulunan şoför Hüsnü Oğuz (49) ve araç içerisinde bulunan Ercan Al (41,)kaza sonucu savrulan traktörün römorkunda bulunan Döndü Karakoç (56), Medine Uçar ( 54) adlı bayanlar yaralandı. Yaralılar Seydişehir Devlet Hastanesine sevkedildi.Seydişehir Gevrekli Sulama  Birliği Başkanı  Hasan Çalı ve  Taraşçı Sulama Birliği Başkanı Ramazan Çınar hastaneye gelerek kaza ile ilgili bilgi aldılar ve yaralıların hayati tehlikesinin olmadığını bildirdiler.
Seydişehir ve Ahırlı ilçelerin de yapımı devam eden arazi sulama kanallarını kontrol ve resimlemek için görevli gelen ( DSİ)?ye ait pikapla traktör çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı

Seydişehir ve Ahırlı ilçelerin de yapımı devam eden arazi sulama kanallarını kontrol ve resimlemek için görevli gelen ( DSİ)’ye ait pikapla traktör çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı

Konya’nın Ahırlı ilçesi Aliçerçi Mahallesi mevkiindeki kaza saat 15:00 sıralarında meydana geldi

 DSİ’ 4. Bölge Müdürlüğüne ait 42 EFZ-82 plakalı pikapla arkasında römork taklı 42 YF- 346 traktör çarpışması sonucu meydana gelen kazada Devlet Su İşleri’ne ait pikapta bulunan şoför Hüsnü Oğuz (49) ve araç içerisinde bulunan Ercan Al (41,)kaza sonucu savrulan traktörün römorkunda bulunan Döndü Karakoç (56), Medine Uçar ( 54) adlı bayanlar yaralandı.

Yaralılar Seydişehir Devlet Hastanesine sevkedildi.Seydişehir Gevrekli Sulama  Birliği Başkanı  Hasan Çalı ve  Taraşçı Sulama Birliği Başkanı Ramazan Çınar hastaneye gelerek kaza ile ilgili bilgi aldılar ve yaralıların hayati tehlikesinin olmadığını bildirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.