DİNLENME TESİSLERİ TATİL KÖYÜ GİBİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2018 - 12:40, Güncelleme: 26.07.2018 - 12:40
 

DİNLENME TESİSLERİ TATİL KÖYÜ GİBİ

Seydişehirliler olarak çoğumuz farkında değiliz ama DİNLENME TESİSLERİ TATİL KÖYÜ GİBİ Özellikle sahilden dönen tatilciler Tınaztepe mevkiinde bulunan dinlenme tesislerinde bir süre konaklayarak yayla havasının tadını çıkarıyorlar.

       Ankara sahil arasının en güzel doğa ve orman zenginliklerine sahip Tınaztepe de, bulunan dinlenme tesisleri ve mağara tatil köylerini aratmayarak misafirlerine özel yemeklerden tutun, yöresel ürünler, kuzu çevirme ve dünya mutfağına kadar her türlü alış veriş imkanıda sunuyorlar.       Tesiste konaklayan tatilciler hizmetten memnun olduklarını belirterek sahilin denizi güzel ama bunaltıcı bir sıcaklığının ardından Zirve’de serinliği yaşamak harika. Dönüşümüzde mutlaka buraya uğruyoruz. Tınaztepe’nin Yayla havası ve doğal güzelliği bizi buraya hayran bırakıyor. Çocuklarımızın da gönüllerince vakit geçirecekleri oyun parklarının olması da iyi bir durum. Bizler gönlümüzce dinlenirken çocuklarımızda sıkılmadan vakit geçiriyorlar. Buralar konaklama tesisinden öte bizim için bir tatil köyü gibi diyerek dinlenme tesislerinden memnuniyetlerini dile getiriyorlar.         Yaz aylarının en sıcak zamanlarının yaşandığı bu günlerde yurdun her köşesinden ve yurt dışından gelen misafirlerini ağırlayan, yoğunluk yaşayan dinlenme tesislerinde, doğayla bütünleşen rengarenk insan manzaraları ahenkli görüntülere sahne oluyor.
Seydişehirliler olarak çoğumuz farkında değiliz ama DİNLENME TESİSLERİ TATİL KÖYÜ GİBİ Özellikle sahilden dönen tatilciler Tınaztepe mevkiinde bulunan dinlenme tesislerinde bir süre konaklayarak yayla havasının tadını çıkarıyorlar.

       Ankara sahil arasının en güzel doğa ve orman zenginliklerine sahip Tınaztepe de, bulunan dinlenme tesisleri ve mağara tatil köylerini aratmayarak misafirlerine özel yemeklerden tutun, yöresel ürünler, kuzu çevirme ve dünya mutfağına kadar her türlü alış veriş imkanıda sunuyorlar. 

     Tesiste konaklayan tatilciler hizmetten memnun olduklarını belirterek sahilin denizi güzel ama bunaltıcı bir sıcaklığının ardından Zirve’de serinliği yaşamak harika. Dönüşümüzde mutlaka buraya uğruyoruz. Tınaztepe’nin Yayla havası ve doğal güzelliği bizi buraya hayran bırakıyor. Çocuklarımızın da gönüllerince vakit geçirecekleri oyun parklarının olması da iyi bir durum. Bizler gönlümüzce dinlenirken çocuklarımızda sıkılmadan vakit geçiriyorlar. Buralar konaklama tesisinden öte bizim için bir tatil köyü gibi diyerek dinlenme tesislerinden memnuniyetlerini dile getiriyorlar.  

      Yaz aylarının en sıcak zamanlarının yaşandığı bu günlerde yurdun her köşesinden ve yurt dışından gelen misafirlerini ağırlayan, yoğunluk yaşayan dinlenme tesislerinde, doğayla bütünleşen rengarenk insan manzaraları ahenkli görüntülere sahne oluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.