DOĞAL GAZ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.04.2013 - 12:04, Güncelleme: 10.04.2013 - 12:04
 

DOĞAL GAZ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Seydişehir?de doğal gaz alt yapı yatırım çalışmaları devam ediyor.

Seydişehir’de doğal gaz alt yapı yatırım çalışmaları devam ediyor. Konu ile ilgili bilgi veren Selçuk Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Proje Müdürü Mustafa Öztürk, "Konut ve sanayi abonelerinin doğal gaz kullanımını yaygınlaştırarak, bilinçli bir şekilde doğal gaz kullanımının sağlanması amacıyla çalışmalarımız sürmektedir. Lisans bölgemizde; 9 bin 644 metre çelik doğal gaz hattı, 51 bin 756 metre SDR11 PE80 polietilen ana hat, 10 bin 230 metre SDR11 PE80 polietilen servis hattı ve bin 169 adet S2300Y tipi servis kutusu vasıtası ile doğal gaz arzı tesis edilmektedir" dedi. Seydişehir’de doğal gaz yatırım faaliyetlerinin vatandaşlardan gelen talepler ile belediyenin etkin katılım ve yönlendirmeleri doğrultusunda oluşturulduğu bildirildi.
Seydişehir?de doğal gaz alt yapı yatırım çalışmaları devam ediyor.

Seydişehir’de doğal gaz alt yapı yatırım çalışmaları devam ediyor.

Konu ile ilgili bilgi veren Selçuk Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Proje Müdürü Mustafa Öztürk, "Konut ve sanayi abonelerinin doğal gaz kullanımını yaygınlaştırarak, bilinçli bir şekilde doğal gaz kullanımının sağlanması amacıyla çalışmalarımız sürmektedir. Lisans bölgemizde; 9 bin 644 metre çelik doğal gaz hattı, 51 bin 756 metre SDR11 PE80 polietilen ana hat, 10 bin 230 metre SDR11 PE80 polietilen servis hattı ve bin 169 adet S2300Y tipi servis kutusu vasıtası ile doğal gaz arzı tesis edilmektedir" dedi.

Seydişehir’de doğal gaz yatırım faaliyetlerinin vatandaşlardan gelen talepler ile belediyenin etkin katılım ve yönlendirmeleri doğrultusunda oluşturulduğu bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.