DOĞAYA SAYGI TIRMANIŞI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.06.2014 - 07:39, Güncelleme: 26.06.2014 - 07:39
 

DOĞAYA SAYGI TIRMANIŞI

Seydişehirli Dağ ve Doğa sever bir grup,Gökçehüyük?ten başladıkları Doğaya Saygı tırmanışını Avluk ve Kırlangıç kayalarını takip ederek Küpe Dağı Güllüyatak Zirvesi etkinliğini gerçekleştirdiler.

Seydişehirli Dağ ve  Doğa sever bir grup,Gökçehüyük’ten başladıkları  Doğaya  Saygı tırmanışını  Avluk ve Kırlangıç kayalarını  takip ederek  Küpe Dağı  Güllüyatak Zirvesi etkinliğini  gerçekleştirdiler. Tırmanışa saat  8 de  başlayan dağcılar 13.20  de Küpe Dağının en yüksek noktası  olan Güllü Yatak zirvesine  ulaştılar.  Zirve Defterine duygu ve düşüncelerini  yazan  dağcılar,  sorunsuz şekilde inerek etkinliklerini  akşam saat 8 tamamladılar. Bu etkinliğe  Ali Gören,   Hüseyin  Gören , Mustafa Ünal.  Adnan Taşcı  katılmış olup,daha nice zirvelerde buluşmak dileğinde bulunarak  ayrılmışlardır.
Seydişehirli Dağ ve Doğa sever bir grup,Gökçehüyük?ten başladıkları Doğaya Saygı tırmanışını Avluk ve Kırlangıç kayalarını takip ederek Küpe Dağı Güllüyatak Zirvesi etkinliğini gerçekleştirdiler.

Seydişehirli Dağ ve  Doğa sever bir grup,Gökçehüyük’ten başladıkları  Doğaya  Saygı tırmanışını  Avluk ve Kırlangıç kayalarını  takip ederek  Küpe Dağı  Güllüyatak Zirvesi etkinliğini  gerçekleştirdiler.

Tırmanışa saat  8 de  başlayan dağcılar 13.20  de Küpe Dağının en yüksek noktası  olan Güllü Yatak zirvesine  ulaştılar. 

Zirve Defterine duygu ve düşüncelerini  yazan  dağcılar,  sorunsuz şekilde inerek etkinliklerini  akşam saat 8 tamamladılar.

Bu etkinliğe  Ali Gören,   Hüseyin  Gören , Mustafa Ünal.  Adnan Taşcı  katılmış olup,daha nice zirvelerde buluşmak dileğinde bulunarak  ayrılmışlardır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.