DOĞU'DAN BATI'YA KARDEŞLİK MESAJI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.08.2014 - 12:33, Güncelleme: 22.08.2014 - 12:33
 

DOĞU'DAN BATI'YA KARDEŞLİK MESAJI

Güneydoğu Bölgesi?nden gelen ve Beyşehir'de düzenlenen kardeşlik ve tanışma-kaynaşma adına düzenlenen yaz kampına katılan öğrenciler Seydişehir merkez, Kuğulu Park ve Tınaztepe Mağaraları?nı gezdi.

Güneydoğu Bölgesi’nden gelen ve Beyşehir'de düzenlenen kardeşlik ve tanışma-kaynaşma adına düzenlenen yaz kampına katılan öğrenciler Seydişehir merkez, Kuğulu Park ve Tınaztepe Mağaraları’nı gezdi. Konya Valiliği tarafından yaz kampına gönderilen öğrenciler, 12-25 Ağustos tarihleri arasında kampa katıldı. Kamp süresince gezilebilecek yerleri ziyaret eden öğrenciler ve görevliler Seydişehir’de Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı ziyaret etti. Seydişehir’de Seyyid Harun Veli Camii, Kuğulu Park ve Tınaztepe Mağaraları’nı gezen ekip, Seydişehir'i çok beğendiklerini ifade etti. -Hedef İyi Bir İnsan Olmak- Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tanışmak, kaynaşmak ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesi açısından bu tür programların önem taşıdığını söyledi. Başkan Mehmet Tutal, "Batı'nın Doğu’yu; Doğu’nun Batı'yı tanıması ortak özelliklerimizi ve beraberliklerimizi görmek açısından bu programların yapılması güzel bir uygulama. Hedef iyi bir insan olmak. Bu milletin doğusuyla batısıyla yüzde doksan sekizi Müslüman'dır. İyi bir insan olmak için iyi bir Müslüman olmak şarttır. Kardeşin kardeşi öldürmesi bizim inanç felsefemizde yok. Tanışacağız, kaynaşacağız, bir araya geleceğiz. İyi bir insan olarak kendimizi yetiştireceğiz. Memleketin her köşesinde yaşayan bu milletin fertleri olarak hizmet edeceğiz." dedi. Kardeşlik ve kaynaşma adına düzenlenen programa Lice, Diyarbakır, Mardin gibi Güneydoğu bölgelerinden katılan ekip, kamp süresince sportif faaliyetlere ve etkinliklere katılıyor.
Güneydoğu Bölgesi?nden gelen ve Beyşehir'de düzenlenen kardeşlik ve tanışma-kaynaşma adına düzenlenen yaz kampına katılan öğrenciler Seydişehir merkez, Kuğulu Park ve Tınaztepe Mağaraları?nı gezdi.

Güneydoğu Bölgesi’nden gelen ve Beyşehir'de düzenlenen kardeşlik ve tanışma-kaynaşma adına düzenlenen yaz kampına katılan öğrenciler Seydişehir merkez, Kuğulu Park ve Tınaztepe Mağaraları’nı gezdi.

Konya Valiliği tarafından yaz kampına gönderilen öğrenciler, 12-25 Ağustos tarihleri arasında kampa katıldı. Kamp süresince gezilebilecek yerleri ziyaret eden öğrenciler ve görevliler Seydişehir’de Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı ziyaret etti.

Seydişehir’de Seyyid Harun Veli Camii, Kuğulu Park ve Tınaztepe Mağaraları’nı gezen ekip, Seydişehir'i çok beğendiklerini ifade etti.

-Hedef İyi Bir İnsan Olmak-

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tanışmak, kaynaşmak ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesi açısından bu tür programların önem taşıdığını söyledi.

Başkan Mehmet Tutal, "Batı'nın Doğu’yu; Doğu’nun Batı'yı tanıması ortak özelliklerimizi ve beraberliklerimizi görmek açısından bu programların yapılması güzel bir uygulama. Hedef iyi bir insan olmak. Bu milletin doğusuyla batısıyla yüzde doksan sekizi Müslüman'dır. İyi bir insan olmak için iyi bir Müslüman olmak şarttır. Kardeşin kardeşi öldürmesi bizim inanç felsefemizde yok. Tanışacağız, kaynaşacağız, bir araya geleceğiz. İyi bir insan olarak kendimizi yetiştireceğiz. Memleketin her köşesinde yaşayan bu milletin fertleri olarak hizmet edeceğiz." dedi.

Kardeşlik ve kaynaşma adına düzenlenen programa Lice, Diyarbakır, Mardin gibi Güneydoğu bölgelerinden katılan ekip, kamp süresince sportif faaliyetlere ve etkinliklere katılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.