DÖRT GÜNLÜK SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDAN SEYDİŞEHİR MUAF TUTULMALI...

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.05.2020 - 12:27, Güncelleme: 12.05.2020 - 12:27
 

DÖRT GÜNLÜK SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDAN SEYDİŞEHİR MUAF TUTULMALI...

Koronavirüsü salgını sebebi ile 16-17-18-19 Mayıs tarihleri arasında altıncı kez sokağa çıkma kısıtlamasından bazı iller muaf tutulacak. Konya muaf tutulan iller arasında yok.. tabiatıyla da İlçemiz Seydişehir’de 4 günlük sokağa çakma yasağı kapsamında... Verilen bu karardan sonra bazı illerin valilikleri açıklama yaparak Koronavirüs verilerindeki iyileşmeyi göz önünde bulundurarak illerinde sokağa çıkma yasağının uygulanmayacağı şeklinde açıklamalar yaptılar. Yasak kapsamında olan 6 il daha açıklamanın yapıldığı akşam saatlerinden sonra muaf olduklarını bildirdiler... Konya bazında verilerin değerlendirilmesi yapılmış ve buna göre karar verilmiştir fakat bu uygulamanın ilçe bazına düşürülmesinde fayda var. Çünkü Seydişehir aldığımız bilgi ve resmî verilere göre Türkiye’nin en temiz ilçelerinden. Buna göre bir durum değerlendirilmesi yapılıp ilçe bazlı bir karar alınabilir... Bayram öncesi böyle bir karar alınırsa tedbirleri elden bırakmadan küçük esnaf ve bayram heyecanını yaşamak isteyenlere bir müjde gibi olur. Seydişehir Kaymakamlığı, Belediye Balkanlığı ve diğer yerel birimler filyasyon uygulamasını başarı İle yapmış ve Koronavirüsün ilçemize girişinin önünü kesmişlerdir. Seydişehir halkı da verilen talimatlara, uyarılara azami ölçü de itibar etmiş ve uymuştur. Bu vesile ile ilçemizin 4 günlük yasak uygulamasından muaf tutulması için esnaf odalarımızın ve diğer sivil toplum örgütlerimizin ilgili makamlara durumu arzetmeleri Sayın kaymakamımızın bu yönde bir girişim ile sayın valimize durumu arzetmeleri seydişehirlilere bayram arefesi sevinci yaşatacaktır. Çünkü seydişehir halkı bunu haketmiştir... bu yasaktan muaf tutulması bir ödül olacaktır. Hakkı Balcı

Koronavirüsü salgını sebebi ile 16-17-18-19 Mayıs tarihleri arasında altıncı kez sokağa çıkma kısıtlamasından bazı iller muaf tutulacak.

Konya muaf tutulan iller arasında yok.. tabiatıyla da İlçemiz Seydişehir’de 4 günlük sokağa çakma yasağı kapsamında...

Verilen bu karardan sonra bazı illerin valilikleri açıklama yaparak Koronavirüs verilerindeki iyileşmeyi göz önünde bulundurarak illerinde sokağa çıkma yasağının uygulanmayacağı şeklinde açıklamalar yaptılar.

Yasak kapsamında olan 6 il daha açıklamanın yapıldığı akşam saatlerinden sonra muaf olduklarını bildirdiler...

Konya bazında verilerin değerlendirilmesi yapılmış ve buna göre karar verilmiştir fakat bu uygulamanın ilçe bazına düşürülmesinde fayda var.

Çünkü Seydişehir aldığımız bilgi ve resmî verilere göre Türkiye’nin en temiz ilçelerinden. Buna göre bir durum değerlendirilmesi yapılıp ilçe bazlı bir karar alınabilir...

Bayram öncesi böyle bir karar alınırsa tedbirleri elden bırakmadan küçük esnaf ve bayram heyecanını yaşamak isteyenlere bir müjde gibi olur.

Seydişehir Kaymakamlığı, Belediye Balkanlığı ve diğer yerel birimler filyasyon uygulamasını başarı İle yapmış ve Koronavirüsün ilçemize girişinin önünü kesmişlerdir.

Seydişehir halkı da verilen talimatlara, uyarılara azami ölçü de itibar etmiş ve uymuştur.

Bu vesile ile ilçemizin 4 günlük yasak uygulamasından muaf tutulması için esnaf odalarımızın ve diğer sivil toplum örgütlerimizin ilgili makamlara durumu arzetmeleri

Sayın kaymakamımızın bu yönde bir girişim ile sayın valimize durumu arzetmeleri seydişehirlilere bayram arefesi sevinci yaşatacaktır.

Çünkü seydişehir halkı bunu haketmiştir... bu yasaktan muaf tutulması bir ödül olacaktır. Hakkı Balcı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.