Dükkanlara Dadanan Hırsız Zanlısı Yakalandı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.12.2018 - 02:22, Güncelleme: 04.12.2018 - 02:22
 

Dükkanlara Dadanan Hırsız Zanlısı Yakalandı

Seydişehir’de esnaf dükkânlarına dadanan 16 yaşındaki Suriye uyruklu şahıs emniyet mensuplarının sıkı takibi sonunda yakalandı.

Dört gün önce Seyit Ali Mahallesindeki bir emlak dükkânına aynı gün Eski Garaj civarındaki un mamulleri satan bir dükkâna hırsızlık yapmak için  gece geç saatlerde giren Suriye uyruklu Omar H. kasalarda bulduğu bir miktar parayı aldığı öğrenildi. Dükkan Kapılarını tornavida  ile  açarak giren hırsız  zanlısı Omar ,H Polis  tarafından kıs  kıvrak  yakalandı. Hırsız zanlısı Omar Polisin soruşturmasının ardından Adliyeye sevk edildi.
Seydişehir’de esnaf dükkânlarına dadanan 16 yaşındaki Suriye uyruklu şahıs emniyet mensuplarının sıkı takibi sonunda yakalandı.

Dört gün önce Seyit Ali Mahallesindeki bir emlak dükkânına aynı gün Eski Garaj civarındaki un mamulleri satan bir dükkâna hırsızlık yapmak için  gece geç saatlerde giren Suriye uyruklu Omar H. kasalarda bulduğu bir miktar parayı aldığı öğrenildi.

Dükkan Kapılarını tornavida  ile  açarak giren hırsız  zanlısı Omar ,H Polis  tarafından kıs  kıvrak  yakalandı.

Hırsız zanlısı Omar Polisin soruşturmasının ardından Adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.