DÜNYA OTİZM GÜNÜ İLÇEMİZDE DE KUTLANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2018 - 02:33, Güncelleme: 02.04.2018 - 02:33
 

DÜNYA OTİZM GÜNÜ İLÇEMİZDE DE KUTLANDI

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü, Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi tarafından ilçemizde de kutlandı.

Etkinliğe Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ve Merkez İlkokulu okul müdürleri ve öğrencilerinin yanı sıra Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya da katıldı.12 otizmli öğrencinin de katıldığı, Merkez İlkokulu bahçesinde ki etkinlikte farkındalık oluşturmak ve birliktelik mesajı vermek amacıyla öğrenciler ve etkinliğe katılanlar el baskısı yaptı. 2 Nisan tüm dünyada “otizm” konusunda farkındalık yaratmak ve otizm ile ilgili sorunlara çözüm bulmak amacıyla “2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü” olarak kabul edilir ve çeşitli etkinliklerle kutlanır. İlçemizde de Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi otizmli öğrencileri ve Merkez İlkokulu öğrencileri, bugünün anısına farkındalık yaratmak ve birliktelik mesajı vermek amacıyla ellerini boyayarak otizm panosuna bastılar.
2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü, Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi tarafından ilçemizde de kutlandı.

Etkinliğe Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ve Merkez İlkokulu okul müdürleri ve öğrencilerinin yanı sıra Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya da katıldı.12 otizmli öğrencinin de katıldığı, Merkez İlkokulu bahçesinde ki etkinlikte farkındalık oluşturmak ve birliktelik mesajı vermek amacıyla öğrenciler ve etkinliğe katılanlar el baskısı yaptı.

2 Nisan tüm dünyada “otizm” konusunda farkındalık yaratmak ve otizm ile ilgili sorunlara çözüm bulmak amacıyla “2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü” olarak kabul edilir ve çeşitli etkinliklerle kutlanır.

İlçemizde de Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi otizmli öğrencileri ve Merkez İlkokulu öğrencileri, bugünün anısına farkındalık yaratmak ve birliktelik mesajı vermek amacıyla ellerini boyayarak otizm panosuna bastılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.