DUYARLI VATANDAŞTAN ÇEVRE KİRLİLİĞİ UYARISI…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2018 - 01:18, Güncelleme: 15.03.2018 - 01:18
 

DUYARLI VATANDAŞTAN ÇEVRE KİRLİLİĞİ UYARISI…

İlçemizin çöp depolama alanında ki poşet gibi zararlı atıkların rüzgârın etkisi ile dağılıp çevreyi kirletmesine vatandaştan tepki geldi.

Adnan Taşçı çevrenin kirli olduğunu gösteren fotoğrafı ile bu konuya dikkat çekti:   Taşçı açıklamasında şu satırlara yer verdi: “Binbir güçlük, emek ve zaman harcanarak toplanan çöpler herhalde yeterince sıkıştırılmadığından rüzgârla birlikte tekrar doğaya dağılıyor. Bu da pek çok emeğin boşa gitmesi olduğu kadar, aynı zaman da doğada yüzyıllarca kalacak atıkların  çevreye yayılması demek. Bir pet şişe kapağının bile çevreye atılmaması gerektiğini insanlarımıza anlatmanın zorluğunu yaşarken hazır toplanmış çöplerin bu şekilde çevreye yayıldığını görmek, insanlarımızın bu yöndeki duyarlılığını da zedelemektedir.”
İlçemizin çöp depolama alanında ki poşet gibi zararlı atıkların rüzgârın etkisi ile dağılıp çevreyi kirletmesine vatandaştan tepki geldi.

Adnan Taşçı çevrenin kirli olduğunu gösteren fotoğrafı ile bu konuya dikkat çekti:  

Taşçı açıklamasında şu satırlara yer verdi: “Binbir güçlük, emek ve zaman harcanarak toplanan çöpler herhalde yeterince sıkıştırılmadığından rüzgârla birlikte tekrar doğaya dağılıyor. Bu da pek çok emeğin boşa gitmesi olduğu kadar, aynı zaman da doğada yüzyıllarca kalacak atıkların  çevreye yayılması demek. Bir pet şişe kapağının bile çevreye atılmaması gerektiğini insanlarımıza anlatmanın zorluğunu yaşarken hazır toplanmış çöplerin bu şekilde çevreye yayıldığını görmek, insanlarımızın bu yöndeki duyarlılığını da zedelemektedir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.