EKİPLER TÜM MAHALLELERDE ÇALIŞIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.09.2021 - 10:44, Güncelleme: 29.09.2021 - 10:44
 

EKİPLER TÜM MAHALLELERDE ÇALIŞIYOR

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri merkez ve kırsal mahallelerde sıcak-soğuk asfalt, parke yol, yol açma ve kaldırım, park-bahçe, çalışmalarını tüm mahallelere yayarak çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Birçok mahallede eş zamanlı çalışan ekipler kaldırım, yol açma ve yeni imar bölgelerinde altyapı çalışmalarını gerçekleştiriyor. İhtiyaç olan bölgelerde sıcak-soğuk asfalt, kaldırım çalışması, kaldırım yenilemesi, yol açım ve yenileme çalışmaları yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Seydişehir halkının ihtiyaçlarına zamanında çözüm üreterek vatandaşın yaşamını kolaylaştırıyor. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, hemşehrilerinin rahat ve güvenli bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için tüm imkanlarını seferber ederek çalışan ekiplerin, merkez ve kırsal mahallelerde gerekli düzenlemeleri yapmaya devam ettiklerini belirtti. Merkez ve kırsal mahallelerde olmak üzere birçok noktada ekiplerin yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını belirten Başkan Tutal; “ekiplerimiz, şehrin muhtelif bölgelerinde oluşan bozulma ve altyapı tamiratları sonucu ortaya çıkan kötü görüntüleri gidermek, vatandaşlarımızın yol ve kaldırımları rahat kullanabilmelerini sağlamak için aralıksız çalışıyor. İhtiyaç duyulan bölgelerde yeni yollar açarak hizmet sunuyor. Hizmetlerimizi vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. 2021 yılı içerisindeki çalışma planımızda %95’lik bir tamamlama oranına ulaştık. 2021 yılı çalışma planımıza göre özellikle büyük önem arz eden yollarımızın asfalt ve parke çalışmalarını tamamlayarak planımızı %100’lük bir tamamlama oranına ulaştıracağız. İhtiyaç olan 55 mahallemizde park, bahçe, yeni yol açma, yeşil alan, oyun parkı, sıcak asfalt, soğuk asfalt, parke taş döşeme çalışması kapsamında ekiplerimiz her mahallemizde Seydişehir ve hemşerilerimiz için çalışmaya devam edecek“ dedi.
Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri merkez ve kırsal mahallelerde sıcak-soğuk asfalt, parke yol, yol açma ve kaldırım, park-bahçe, çalışmalarını tüm mahallelere yayarak çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Birçok mahallede eş zamanlı çalışan ekipler kaldırım, yol açma ve yeni imar bölgelerinde altyapı çalışmalarını gerçekleştiriyor.

İhtiyaç olan bölgelerde sıcak-soğuk asfalt, kaldırım çalışması, kaldırım yenilemesi, yol açım ve yenileme çalışmaları yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Seydişehir halkının ihtiyaçlarına zamanında çözüm üreterek vatandaşın yaşamını kolaylaştırıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, hemşehrilerinin rahat ve güvenli bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için tüm imkanlarını seferber ederek çalışan ekiplerin, merkez ve kırsal mahallelerde gerekli düzenlemeleri yapmaya devam ettiklerini belirtti.

Merkez ve kırsal mahallelerde olmak üzere birçok noktada ekiplerin yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını belirten Başkan Tutal; “ekiplerimiz, şehrin muhtelif bölgelerinde oluşan bozulma ve altyapı tamiratları sonucu ortaya çıkan kötü görüntüleri gidermek, vatandaşlarımızın yol ve kaldırımları rahat kullanabilmelerini sağlamak için aralıksız çalışıyor. İhtiyaç duyulan bölgelerde yeni yollar açarak hizmet sunuyor. Hizmetlerimizi vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. 2021 yılı içerisindeki çalışma planımızda %95’lik bir tamamlama oranına ulaştık. 2021 yılı çalışma planımıza göre özellikle büyük önem arz eden yollarımızın asfalt ve parke çalışmalarını tamamlayarak planımızı %100’lük bir tamamlama oranına ulaştıracağız.

İhtiyaç olan 55 mahallemizde park, bahçe, yeni yol açma, yeşil alan, oyun parkı, sıcak asfalt, soğuk asfalt, parke taş döşeme çalışması kapsamında ekiplerimiz her mahallemizde Seydişehir ve hemşerilerimiz için çalışmaya devam edecek“ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.