EKMEĞE ZAM YOK AMA GRAMAJI DÜŞTÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.10.2018 - 10:15, Güncelleme: 04.10.2018 - 10:15
 

EKMEĞE ZAM YOK AMA GRAMAJI DÜŞTÜ

Seydişehir'deki fırıncılar da Ticaret Bakanlığının ekmek konusundaki isteğine uydular.

Fırıncılar ekmeğe zam yapmadılar ama gramajını düşürdüler. Seydişehir de daha önce 250 gr. olan ekmeğin fiyatı 1,00 TL iken şimdi ise 200 gr. ekmek 1,00 TL den satılmaya başlandı. Ticaret Bakanlığı kendi izinleri olmadan ekmeğe zam yapmayı yasaklamıştı. Ekmek maliyetleri yükselince, Türkiye de başta Ankara olmak üzere işin içinden çıkamayan fırıncılar çareyi gramajı düşürmekte bulmuşlardı.
Seydişehir'deki fırıncılar da Ticaret Bakanlığının ekmek konusundaki isteğine uydular.

Fırıncılar ekmeğe zam yapmadılar ama gramajını düşürdüler. Seydişehir de daha önce 250 gr. olan ekmeğin fiyatı 1,00 TL iken şimdi ise 200 gr. ekmek 1,00 TL den satılmaya başlandı.

Ticaret Bakanlığı kendi izinleri olmadan ekmeğe zam yapmayı yasaklamıştı. Ekmek maliyetleri yükselince, Türkiye de başta Ankara olmak üzere işin içinden çıkamayan fırıncılar çareyi gramajı düşürmekte bulmuşlardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.