ELEKTRİK DİREĞİNDEN DÜŞEN SEYDİŞEHİRLİ İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 26.07.2023 - 14:18, Güncelleme: 26.07.2023 - 14:18
 

ELEKTRİK DİREĞİNDEN DÜŞEN SEYDİŞEHİRLİ İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

Konya’da Yüksek gelirim hattında elektrik direğinden düşen Seydişehirli tekniker işçi hastanede yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre Konya’da bir özel şirkette teknik elman olarak çalışan Yusuf Gönülalan(40)  yüksek gerilim hattında çalışma yaptığı sırada yaklaşık 10 metre yükseklikten yere düşerek ağır yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Yusuf Gönülalan(40) ambulansla Hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamayan Yusuf Gönülalan’ın cenazesi, savcılık incelemesi sonrası Otopsi yapılma üzere Adli Tıp Merkezine gönderildi. Yusuf Gönülalan Seydişehir Karacaören olduğu ve Konya’da ikamet ettiği öğrenildi    
Konya’da Yüksek gelirim hattında elektrik direğinden düşen Seydişehirli tekniker işçi hastanede yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre Konya’da bir özel şirkette teknik elman olarak çalışan Yusuf Gönülalan(40)  yüksek gerilim hattında çalışma yaptığı sırada yaklaşık 10 metre yükseklikten yere düşerek ağır yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Yusuf Gönülalan(40) ambulansla Hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamayan Yusuf Gönülalan’ın cenazesi, savcılık incelemesi sonrası Otopsi yapılma üzere Adli Tıp Merkezine gönderildi.

Yusuf Gönülalan Seydişehir Karacaören olduğu ve Konya’da ikamet ettiği öğrenildi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.