ELİ ÖPÜLESİ ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜ KUTLANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2015 - 02:04, Güncelleme: 24.11.2015 - 02:04
 

ELİ ÖPÜLESİ ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜ KUTLANDI

24 Kasım öğretmenler günü ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Başöğretmen Atatürk’ün Hükümet meydanı önündeki anıtına çelenk konulması ile başlayan 24 Kasım öğretmenler günü kutlamaları belediye düğün salonunda ki Mahmut Esad Anadolu lisesi tarafından hazırlanan programla devam etti. İlçe Milli eğitim müdürlüğü tarafından Seyid Harun Veli camisinde de ebediyete intikal eden öğretmenler için mevlid okutuldu. Anıt önündeki törenden sonra  genellikle öğretmenlerin dinlenme yeri olan çınar altında belediye başkanı Mehmet Tutal’ın ısmarladığı çay ile sohbet ettiler. Milli eğitim müdürü Tahir Kibar’ın Atatürk anıtına çelenk koymasıyla başlayan tören, istiklal marşı ve saygı duruşundan sonra belediye düğün salonunda ki program başladı. Burada Mahmut Esad Anadolu lisesi müzik öğretmeni Gülay Tekin’in yönetimindeki okul korosunun seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla programa katılan öğretmen ve öğrenciler eğlendi. Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, diğer protokol üyeleri, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı programda; şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren kendi grubunda birinci olan kompozisyon ve şiirlerin ilgili öğrenciler tarafından okundu ödüller verildi. Daha sonra program çıkışı öğretmenlere karanfil dağıtıldı ve ikramda bulunuldu.
24 Kasım öğretmenler günü ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Başöğretmen Atatürk’ün Hükümet meydanı önündeki anıtına çelenk konulması ile başlayan 24 Kasım öğretmenler günü kutlamaları belediye düğün salonunda ki Mahmut Esad Anadolu lisesi tarafından hazırlanan programla devam etti.

İlçe Milli eğitim müdürlüğü tarafından Seyid Harun Veli camisinde de ebediyete intikal eden öğretmenler için mevlid okutuldu.

Anıt önündeki törenden sonra  genellikle öğretmenlerin dinlenme yeri olan çınar altında belediye başkanı Mehmet Tutal’ın ısmarladığı çay ile sohbet ettiler.

Milli eğitim müdürü Tahir Kibar’ın Atatürk anıtına çelenk koymasıyla başlayan tören, istiklal marşı ve saygı duruşundan sonra belediye düğün salonunda ki program başladı. Burada Mahmut Esad Anadolu lisesi müzik öğretmeni Gülay Tekin’in yönetimindeki okul korosunun seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla programa katılan öğretmen ve öğrenciler eğlendi.

Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, diğer protokol üyeleri, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı programda; şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren kendi grubunda birinci olan kompozisyon ve şiirlerin ilgili öğrenciler tarafından okundu ödüller verildi.

Daha sonra program çıkışı öğretmenlere karanfil dağıtıldı ve ikramda bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.