Eline su bidonu alan Kesecik’e koştu

Türkiye (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 22.11.2021 - 14:40, Güncelleme: 22.11.2021 - 14:40
 

Eline su bidonu alan Kesecik’e koştu

İçme suyunun kalitesizliği ve su fiyatlarına gelen zamlar nedeniyle vatandaşlar içme suyunu dış mahallelerdeki suyu güzel olan çeşmelerden doldurmaya başladı.

Suyu güzel olan mahalleler arasında Bostandere’den sonra Kesecik Mahallesi geliyor. Hafta sonu Kesecik ‘teki çeşmenin önü su doldurmaya gelen vatandaşlarla doldu taştı. Uzun kuyrukların oluştuğu Kesecik ’teki çeşme önünde sıra bekleyen vatandaşlar: “Özellikle bazı mahallelerdeki suyun tadı damağımıza uymadığı için içemiyorduk. Son aylarda ise yer altı sularının çekilmesiyle genellikle hazır su içmeye başlamıştık. Suya gelen son zamlardan sonra suyu güzel olan köy çeşmelerinden içme suyumuzu tedariki ediyoruz. Ne yapalım?” dediler.
İçme suyunun kalitesizliği ve su fiyatlarına gelen zamlar nedeniyle vatandaşlar içme suyunu dış mahallelerdeki suyu güzel olan çeşmelerden doldurmaya başladı.

Suyu güzel olan mahalleler arasında Bostandere’den sonra Kesecik Mahallesi geliyor. Hafta sonu Kesecik ‘teki çeşmenin önü su doldurmaya gelen vatandaşlarla doldu taştı.

Uzun kuyrukların oluştuğu Kesecik ’teki çeşme önünde sıra bekleyen vatandaşlar:

“Özellikle bazı mahallelerdeki suyun tadı damağımıza uymadığı için içemiyorduk. Son aylarda ise yer altı sularının çekilmesiyle genellikle hazır su içmeye başlamıştık. Suya gelen son zamlardan sonra suyu güzel olan köy çeşmelerinden içme suyumuzu tedariki ediyoruz. Ne yapalım?” dediler.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.