Emanet bırakılan arabayı çaldılar

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 05.01.2022 - 11:58, Güncelleme: 05.01.2022 - 11:58
 

Emanet bırakılan arabayı çaldılar

Konya’nın Seydişehir İlçesi Ortakaraören Mahallesinde iki ayrı işyerinden hırsızlık yaptıkları iddia edilen şahıslar A. Ç ( 30) ve M.R ( 21) emanet olarak bırakılan arabayı çaldıktan sonra ilçe merkezinde bırakıp kaçtı.

Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Ortakaraören Mahallesinde hırsızlık yapıldığı ihbarı ile olayın meydana geldiği bölgeye giderek çalışma başlattı.  Ekipler Ortakaraören Mahallesi Sanayi Bölgesinde Fazıl Demir ‘e(25)ait işyerinin camını kırarak depo içerisinde bulunan çeşitli ebat ve ağırlıkta olduğu tespit edilen demir malzemeler ile, Mehmet Arıkan’a  (52) ait işyerine emanet olarak bırakılan Renault marka plakasız otomobili çalan şüphelileri M. R. ve  A.Ç.’ yi yakalamak için çalışma başlattı.   Yapmış oldukları çalışma sonucunda şüphelilerden M.R. yakalayan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri şahsın ifadesinin alınmasının ardından savcılık talimatı ile  serbest bırakırken diğer şüpheli A.Ç’nin yakalanması için çalışmalarına devam ediyor.  Ayrıca her iki uçtan aranan A.Ç’nin Kızılcalar Mahallesinde bulunan evinde yapılan aramada ise 1 adet ruhsatsız yarı otomatik av tüfeği, 120.47 gr Metanfetamin, 26.62 gr Taş eroin 2.36 gr. Eroin ile uyuşturucu madde kullanımında ve satışında  kullanılan  çeşitli malzemeler ile  1 adet LCD televizyon, spiral makinesi ile , 1 top dikenli çit teli ele geçirild
Konya’nın Seydişehir İlçesi Ortakaraören Mahallesinde iki ayrı işyerinden hırsızlık yaptıkları iddia edilen şahıslar A. Ç ( 30) ve M.R ( 21) emanet olarak bırakılan arabayı çaldıktan sonra ilçe merkezinde bırakıp kaçtı.

Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Ortakaraören Mahallesinde hırsızlık yapıldığı ihbarı ile olayın meydana geldiği bölgeye giderek çalışma başlattı. 
Ekipler Ortakaraören Mahallesi Sanayi Bölgesinde Fazıl Demir ‘e(25)ait işyerinin camını kırarak depo içerisinde bulunan çeşitli ebat ve ağırlıkta olduğu tespit edilen demir malzemeler ile, Mehmet Arıkan’a  (52) ait işyerine emanet olarak bırakılan Renault marka plakasız otomobili çalan şüphelileri M. R. ve  A.Ç.’ yi yakalamak için çalışma başlattı. 
 Yapmış oldukları çalışma sonucunda şüphelilerden M.R. yakalayan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri şahsın ifadesinin alınmasının ardından savcılık talimatı ile  serbest bırakırken diğer şüpheli A.Ç’nin yakalanması için çalışmalarına devam ediyor. 
Ayrıca her iki uçtan aranan A.Ç’nin Kızılcalar Mahallesinde bulunan evinde yapılan aramada ise 1 adet ruhsatsız yarı otomatik av tüfeği, 120.47 gr Metanfetamin, 26.62 gr Taş eroin 2.36 gr. Eroin ile uyuşturucu madde kullanımında ve satışında  kullanılan  çeşitli malzemeler ile  1 adet LCD televizyon, spiral makinesi ile , 1 top dikenli çit teli ele geçirild

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.