EMEKLİ ÖĞRETMENLERİN GÖNLÜ KIRIK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2013 - 02:43, Güncelleme: 27.11.2013 - 02:43
 

EMEKLİ ÖĞRETMENLERİN GÖNLÜ KIRIK

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamalarına davet edilmeyen emekli öğretmenlerin gönlü kırıldı.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamalarına davet edilmeyen emekli öğretmenlerin gönlü kırıldı. Emekli öğretmenler geçmiş yıllarda öğretmenler günü kutlamalarında davet edildiklerini bu yıl davet görmediklerini söyleyerek ” bu durum bizleri üzdü” dediler. Kutsal öğretmenlik mesleğine bir ömrünü vermiş biz emekli öğretmenlerin böyle bir günde hatırlanmaması yadırganacak bir durum diyen emekli öğretmen Doğu “Geçmiş yıllarda çağrılırdık. Bizde kravatlarımızı takar bu etkinliklere katılmaya çalışırdık. Açıkcası 24 Kasımlarda bizi de bir heyecan kaplardı.Bugünde emekli öğretmenlerin hatırlanması, sorunlarının dile getirilmesi bir amaç ise emekli öğretmenleri dışarıda tutarak bu nasıl sağlanır.” Şeklinde konuştu. öğretmenler günü kutlamalarına davet edilmemelerine gönül koyduklarını söyleyen bazı enekli öğretmenler ise “Bizleri ilgilendiren bu özel günde unutulmamız hakikaten hoş değil. Umarım gelecek yıllardaki 24 Kasımlarda bizleri unutmazlar” diyerek sitem ettiler.
24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamalarına davet edilmeyen emekli öğretmenlerin gönlü kırıldı.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamalarına davet edilmeyen emekli öğretmenlerin gönlü kırıldı.

Emekli öğretmenler geçmiş yıllarda öğretmenler günü kutlamalarında davet edildiklerini bu yıl davet görmediklerini söyleyerek ” bu durum bizleri üzdü” dediler.

Kutsal öğretmenlik mesleğine bir ömrünü vermiş biz emekli öğretmenlerin böyle bir günde hatırlanmaması yadırganacak bir durum diyen emekli öğretmen Doğu “Geçmiş yıllarda çağrılırdık. Bizde kravatlarımızı takar bu etkinliklere katılmaya çalışırdık. Açıkcası 24 Kasımlarda bizi de bir heyecan kaplardı.Bugünde emekli öğretmenlerin hatırlanması, sorunlarının dile getirilmesi bir amaç ise emekli öğretmenleri dışarıda tutarak bu nasıl sağlanır.” Şeklinde konuştu.

öğretmenler günü kutlamalarına davet edilmemelerine gönül koyduklarını söyleyen bazı enekli öğretmenler ise “Bizleri ilgilendiren bu özel günde unutulmamız hakikaten hoş değil. Umarım gelecek yıllardaki 24 Kasımlarda bizleri unutmazlar” diyerek sitem ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.