EMEKLİ VALİ GÜNEY'DEN BAŞKAN TUTAL'A ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2017 - 02:11, Güncelleme: 31.01.2017 - 02:11
 

EMEKLİ VALİ GÜNEY'DEN BAŞKAN TUTAL'A ZİYARET

Avrasya Dostluk, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Emekli Vali Prof. Dr. Bahaeddin Güney, Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı ziyaret etti.

Eskişehir ve Antalya Valiliği görevlerinde bulunan Avrasya Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanlığı görevini yürüten Prof. Dr. Güney, Başkan Tutal'ı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Görev yaptığı süre içerisinde edindiği izlenimleri aktaran  emekli  vali Güney, Başkan Tutal'a Seydişehir'de yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi. Emekli Vali Güney'in yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tutal, teşekkür ederek kendisine yaşamında sağlık ve huzur diledi.  
Avrasya Dostluk, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Emekli Vali Prof. Dr. Bahaeddin Güney, Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı ziyaret etti.

Eskişehir ve Antalya Valiliği görevlerinde bulunan Avrasya Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanlığı görevini yürüten Prof. Dr. Güney, Başkan Tutal'ı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Görev yaptığı süre içerisinde edindiği izlenimleri aktaran  emekli  vali Güney, Başkan Tutal'a Seydişehir'de yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Emekli Vali Güney'in yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tutal, teşekkür ederek kendisine yaşamında sağlık ve huzur diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.