EMEKLİ VE BAŞARILI ÖĞRETMENLERE PLAKET VERİLDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2019 - 11:26, Güncelleme: 25.11.2019 - 11:26
 

EMEKLİ VE BAŞARILI ÖĞRETMENLERE PLAKET VERİLDİ

24 Kasım Öğretmenler Günü, Belediye Düğün Salonu’nda ki Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programda emekli olan, edebiyat ve spor dalında ulusal başarı gösteren öğretmenlerimiz şükran belgesi ve plaketi ile onurlandırıldı.

Kutlamalara Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal , İlçe Emniyet Müdürü Kasımı Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Siyasi Parti Temsilcileri ,Sivil Toplum kuruluşu temsilcileri, daire amirleri,  öğretmenler ,öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Programda yeni emekliye ayrılan öğretmen Ali Demirel’in konuşması ve adaylığı kalkan öğretmenlerin yemin töreni dikkat çekti. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Öğretmenler Günü mesajının okunduğu programda, okul öğrencilerinin hazırladığı şiir okuma ve müzik gösterisi büyük ilgi gördü. Emekliye ayrılan, edebiyat ve sporda ulusal başarı gösteren öğretmenlerimiz, başarı ve şükran plaketlerini Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın elinden aldılar. Emekli öğretmen Ali Demirel konuşmasında, öğretmenlik mesleğinin parayla pulla ölçülmeyeceğini, kutsal bir meslek olduğunu söyleyerek, öğretmenlik hatıralarını katılanlarla paylaşması programda duygulu anların yaşanmasına neden oldu. Programda başta ilçemiz Karaören doğumlu Kemal Sert ve diğer bütün şehit öğretmenler de anıldı.  
24 Kasım Öğretmenler Günü, Belediye Düğün Salonu’nda ki Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programda emekli olan, edebiyat ve spor dalında ulusal başarı gösteren öğretmenlerimiz şükran belgesi ve plaketi ile onurlandırıldı.

Kutlamalara Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal , İlçe Emniyet Müdürü Kasımı Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Siyasi Parti Temsilcileri ,Sivil Toplum kuruluşu temsilcileri, daire amirleri,  öğretmenler ,öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Programda yeni emekliye ayrılan öğretmen Ali Demirel’in konuşması ve adaylığı kalkan öğretmenlerin yemin töreni dikkat çekti.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Öğretmenler Günü mesajının okunduğu programda, okul öğrencilerinin hazırladığı şiir okuma ve müzik gösterisi büyük ilgi gördü.

Emekliye ayrılan, edebiyat ve sporda ulusal başarı gösteren öğretmenlerimiz, başarı ve şükran plaketlerini Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın elinden aldılar.

Emekli öğretmen Ali Demirel konuşmasında, öğretmenlik mesleğinin parayla pulla ölçülmeyeceğini, kutsal bir meslek olduğunu söyleyerek, öğretmenlik hatıralarını katılanlarla paylaşması programda duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Programda başta ilçemiz Karaören doğumlu Kemal Sert ve diğer bütün şehit öğretmenler de anıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.