EMLAKÇILAR DERNEĞİ 2. OLAĞAN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.01.2020 - 03:42, Güncelleme: 07.01.2020 - 03:42
 

EMLAKÇILAR DERNEĞİ 2. OLAĞAN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

Seydişehir Emlakçılar Derneği olarak 15 Aralık 2019 tarihinde Olağan Seçimli Genel Kurul ile yeni bir yönetim oluşturdu.

Yapılan seçim sonucunda BAŞKANLIĞA AHMET AYHAN CERAN , BAŞKAN YARDIMCILIĞINA MUAMMER TUNCEL, SEKRETERLİĞE ORHAN POLAT, MUHASİP DURAN AKAY, ASİL ÜYE İBRAHİM KARAGÖZ olarak görev dağılımı yapılmıştır. Konuyla ilgili Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ayhan Ceran şu açıklamalarda bulundu: “Derneğimizin amacı bu işle uğraşan bütün emlakçı arkadaşlarımızı bir çatı altında toplayarak hak ve görevlerini daha işlevsel olarak gerçekleştirmelerini sağlamaktır. Yıllarca bu sektörde görev almış arkadaşlarımızın mağduriyetlerini önlemek ve de daha verimli çalışmaları için elimizden gelen bütün yasal haklarımızı sonuna kadar kullanmak olacaktır. Amaçlarımızdan bir tanesi de üyelerimizin kurumsal bir yapı da hizmet sunmasını sağlamak olacaktır. Tamamen profosyonel bir çalışma işleyişi üzerinde gelişime açık idealist bir yapıya dönüşüm sağlamaktır. İlerleyen dönemlerde kurumsal vizyonumuzun oluşturduğu bütün yenilikleri halkımızında farkdeceği şekilde herkesle paylaşacağız. Son olarak bütün çalışanlara emekçilere esnafa üreticiye kolaylıklar ve de hayırlı işler diliyorum.”
Seydişehir Emlakçılar Derneği olarak 15 Aralık 2019 tarihinde Olağan Seçimli Genel Kurul ile yeni bir yönetim oluşturdu.

Yapılan seçim sonucunda BAŞKANLIĞA AHMET AYHAN CERAN , BAŞKAN YARDIMCILIĞINA MUAMMER TUNCEL, SEKRETERLİĞE ORHAN POLAT, MUHASİP DURAN AKAY, ASİL ÜYE İBRAHİM KARAGÖZ olarak görev dağılımı yapılmıştır.

Konuyla ilgili Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ayhan Ceran şu açıklamalarda bulundu:

“Derneğimizin amacı bu işle uğraşan bütün emlakçı arkadaşlarımızı bir çatı altında toplayarak hak ve görevlerini daha işlevsel olarak gerçekleştirmelerini sağlamaktır. Yıllarca bu sektörde görev almış arkadaşlarımızın mağduriyetlerini önlemek ve de daha verimli çalışmaları için elimizden gelen bütün yasal haklarımızı sonuna kadar kullanmak olacaktır. Amaçlarımızdan bir tanesi de üyelerimizin kurumsal bir yapı da hizmet sunmasını sağlamak olacaktır. Tamamen profosyonel bir çalışma işleyişi üzerinde gelişime açık idealist bir yapıya dönüşüm sağlamaktır. İlerleyen dönemlerde kurumsal vizyonumuzun oluşturduğu bütün yenilikleri halkımızında farkdeceği şekilde herkesle paylaşacağız. Son olarak bütün çalışanlara emekçilere esnafa üreticiye kolaylıklar ve de hayırlı işler diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.