EMLAKÇILAR DERNEĞİNDEN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.02.2020 - 01:04, Güncelleme: 29.02.2020 - 01:04
 

EMLAKÇILAR DERNEĞİNDEN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI

Seydişehir Emlakçılar Derneği Başkanı Ahmet Ayhan CERAN İdlipte hava saldırısında şehit olan 33 Mehmetçik ile ilgili olarak Baş sağlığı mesajı yayınladı.

Mesajda şu satırlara yer verildi: “Kontrolden çıkan Esat rejiminin emperyal devletlerin desteğini arkasına alarak bölgede insanlık dışı katliamlara girişmiştir. Türk askeri Bölge insanının huzur ve asayişinin teminatıdır. Rusya –İran ve Türkiye’nin arasında yapılan SOÇİ ve ASTANA mutabakat anlaşmalarına rağmen, Bölgede konuşlanan askerlerimize günlerce taciz ateşi yapılmıştır. En son hava taarruzunda maalesef 33 Mehmetçik şehit, 30 ‘u aşkın ise yaralımız vuku bulmuştur. Şehit olanlara rahmet, yaralı olan askerlerimize Allahtan acil şifalar dileriz. Allah bu ülkeyi her türlü bela ve musibetten korusun,  Birlik ve beraberliğimizi muhafaza etsin…”
Seydişehir Emlakçılar Derneği Başkanı Ahmet Ayhan CERAN İdlipte hava saldırısında şehit olan 33 Mehmetçik ile ilgili olarak Baş sağlığı mesajı yayınladı.

Mesajda şu satırlara yer verildi:

“Kontrolden çıkan Esat rejiminin emperyal devletlerin desteğini arkasına alarak bölgede insanlık dışı katliamlara girişmiştir. Türk askeri Bölge insanının huzur ve asayişinin teminatıdır. Rusya –İran ve Türkiye’nin arasında yapılan SOÇİ ve ASTANA mutabakat anlaşmalarına rağmen, Bölgede konuşlanan askerlerimize günlerce taciz ateşi yapılmıştır. En son hava taarruzunda maalesef 33 Mehmetçik şehit, 30 ‘u aşkın ise yaralımız vuku bulmuştur. Şehit olanlara rahmet, yaralı olan askerlerimize Allahtan acil şifalar dileriz. Allah bu ülkeyi her türlü bela ve musibetten korusun,  Birlik ve beraberliğimizi muhafaza etsin…”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.