Emniyet Müdürü ‘nden basına ziyaret

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.08.2020 - 03:18, Güncelleme: 20.08.2020 - 03:18
 

Emniyet Müdürü ‘nden basına ziyaret

Geçtiğimiz günlerde ilçemize atanarak yeni göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı toroslar gazetesine ziyarette bulundu.

İadeyi ziyarette bulunan seydişehirin yeni İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı gazetenin yanında olan esnaflarında hatırını sorarak bir süre sohbet etti. Ziyaretinde basının emniyet teşkilatının çalışmalarına yeri geldiğinde destek sağladığını berlirten Emniyet Müdürü Arıcı” halkımızın ve basın olarak sizlerin  seydişehirin huzur ve güvenli konusundaki düşünceleri bizlerin çalışmalarına katkı sağlıyacaktır. Bu nedenle basın mensuplarının  çalışmalarını önemsiyoruz “ diyerek  bir süre arasta esnafı ve Toroslar Gazetesi çalışanlarıyla sohbetten sonra ziyaretini sonlandırdı.
Geçtiğimiz günlerde ilçemize atanarak yeni göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı toroslar gazetesine ziyarette bulundu.

İadeyi ziyarette bulunan seydişehirin yeni İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı gazetenin yanında olan esnaflarında hatırını sorarak bir süre sohbet etti.

Ziyaretinde basının emniyet teşkilatının çalışmalarına yeri geldiğinde destek sağladığını berlirten Emniyet Müdürü Arıcı” halkımızın ve basın olarak sizlerin  seydişehirin huzur ve güvenli konusundaki düşünceleri bizlerin çalışmalarına katkı sağlıyacaktır.

Bu nedenle basın mensuplarının  çalışmalarını önemsiyoruz “ diyerek  bir süre arasta esnafı ve Toroslar Gazetesi çalışanlarıyla sohbetten sonra ziyaretini sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.