EMNİYET VE MUHTARLARDAN İSTİŞARE TOPLANTISI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 26.09.2023 - 14:37, Güncelleme: 26.09.2023 - 14:37
 

EMNİYET VE MUHTARLARDAN İSTİŞARE TOPLANTISI

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, merkez mahalle muhtarları ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğünde gerçekleştirilen istişare toplantısında Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, merkez mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi. İlçe genelindeki güvenlik sorunları konusunda İlçe Emniyet Müdürü ile bilgi alışverişinde bulunan Muhtarlar emniyet ile istişareli çalışmanın verimi artıracağını kaydettiler. Toplantıda okullar bölgesinde araçlardaki denetimler, hız kontrollerinin konuşulduğunu kaydeden Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaaslan,” İlçemizin farklı bölgelerinde hız ve sürat konusunda çalışmaların yapılaması ve bu konuda gerekirse radar uygulamasının devreye girmesi konusunda mutabık kaldık. Başta İlçe Emniyet Müdürümüz Cevdet Arıcı ve nezdinde Seydişehir’in huzuru, güvenliği ve asayişi noktasında göstermiş oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Emniyet Müdürü Arıcı, muhtarların ve vatandaşların mahallelerinde meydana gelen olaylarda 112 Polis İmdat aramaktan çekinmemelerini dile getirerek, vatandaşlar tarafında yapılan ihbarların emniyet güçleri tarafından titizlikle değerlendirildiğini belirtti.
Seydişehir İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, merkez mahalle muhtarları ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğünde gerçekleştirilen istişare toplantısında Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, merkez mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi.

İlçe genelindeki güvenlik sorunları konusunda İlçe Emniyet Müdürü ile bilgi alışverişinde bulunan Muhtarlar emniyet ile istişareli çalışmanın verimi artıracağını kaydettiler.

Toplantıda okullar bölgesinde araçlardaki denetimler, hız kontrollerinin konuşulduğunu kaydeden Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaaslan,” İlçemizin farklı bölgelerinde hız ve sürat konusunda çalışmaların yapılaması ve bu konuda gerekirse radar uygulamasının devreye girmesi konusunda mutabık kaldık. Başta İlçe Emniyet Müdürümüz Cevdet Arıcı ve nezdinde Seydişehir’in huzuru, güvenliği ve asayişi noktasında göstermiş oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.

Emniyet Müdürü Arıcı, muhtarların ve vatandaşların mahallelerinde meydana gelen olaylarda 112 Polis İmdat aramaktan çekinmemelerini dile getirerek, vatandaşlar tarafında yapılan ihbarların emniyet güçleri tarafından titizlikle değerlendirildiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.