EMNİYETTEN MORAL GECESİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2019 - 12:45, Güncelleme: 25.04.2019 - 12:45
 

EMNİYETTEN MORAL GECESİ

İlçe Emniyet Müdürlüğünün, emniyet personeli ve aileleri için düzenlediği moral ve motivasyon gecesinde emniyet çalışanları ve aileleri keyifli anlar yaşadı.

Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen moral ve motivasyon gecesinde polis sanatçılarında yer aldığı canlı müzik grubu eşliğinde polis teşkilatı çalışanları ve aileleri gönüllerince eğlendiler. İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, düzenledikleri moral ve motivasyon gecesinin amacının; vatandaşın huzur ve güveni için fedakarca gece gündüz çalışan mesai arkadaşlarının birlik beraberliğini pekiştirmek ve daima arkalarında olan ve desteklerini esirgemeyen aileleri ile buluşup güzel bir gece geçirmelerini sağlamak olduğunu söyledi. Gecede konuşan İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir: “Görevlerini layıkıyla yaparak halkımızın huzur ve güven ortamın da yaşamaları için gayret ve çabalarını biliyorum. Sizlerin bu çalışmaları sayesinde Seydişehir de suç oranı git gide düşmekte, halkımız huzur ve güven içerisinde yaşamaktadır. Bu özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinizi yürekten kutluyorum. Yoğun çalışmalarınız neticesinde özel hayatınıza ve ailelerinize zaman ayıramadığınızı görüyorum. Sizlerin moral ve motivasyonunun yüksek olması çok önemli. Birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak adına böyle bir gece düzenledik.” dedi.
İlçe Emniyet Müdürlüğünün, emniyet personeli ve aileleri için düzenlediği moral ve motivasyon gecesinde emniyet çalışanları ve aileleri keyifli anlar yaşadı.

Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen moral ve motivasyon gecesinde polis sanatçılarında yer aldığı canlı müzik grubu eşliğinde polis teşkilatı çalışanları ve aileleri gönüllerince eğlendiler.

İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, düzenledikleri moral ve motivasyon gecesinin amacının; vatandaşın huzur ve güveni için fedakarca gece gündüz çalışan mesai arkadaşlarının birlik beraberliğini pekiştirmek ve daima arkalarında olan ve desteklerini esirgemeyen aileleri ile buluşup güzel bir gece geçirmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

Gecede konuşan İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir: “Görevlerini layıkıyla yaparak halkımızın huzur ve güven ortamın da yaşamaları için gayret ve çabalarını biliyorum. Sizlerin bu çalışmaları sayesinde Seydişehir de suç oranı git gide düşmekte, halkımız huzur ve güven içerisinde yaşamaktadır. Bu özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinizi yürekten kutluyorum. Yoğun çalışmalarınız neticesinde özel hayatınıza ve ailelerinize zaman ayıramadığınızı görüyorum. Sizlerin moral ve motivasyonunun yüksek olması çok önemli. Birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak adına böyle bir gece düzenledik.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.