Emre'nin cenazesine yüzlerce polis katıldı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2017 - 02:53, Güncelleme: 05.02.2017 - 02:53
 

Emre'nin cenazesine yüzlerce polis katıldı

Emre Ekizer son yolculuğuna uğurlandı.

Vefat eden emniyet müdürü Emre Ekizer’in cenazesine yüzlerce meslek arkadaşı polis katıldı. Seydişehir doğumlu Emre Ekizer’in Seyyid Harun Veli Cami’sinde bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına katılanlar arasında; Kaymakam,Beled,ye başkanı,Selçuk Üniversitesi Rektörü Mustafa Şahin ve binlerce seveni  de vardı. Cenaze namazında Konya il emniyet müdürü ve Denizli il emniyet müdürü çelenkleri de dikkat çekti.Görevinde çok başarılı olan Konya il emniyet müdürlüğü bünyesinde sosyal işler emniyet amiri olarak çalışan   ve arkadaşları tarafından çok sevilen merhum Emre Ekizer’e Allah(CC) den rahmet,ailesine de başsağlığı dileriz. Emre Ekizer 37 yaşında evli ve bir çocuk babası idi.
Emre Ekizer son yolculuğuna uğurlandı.

Vefat eden emniyet müdürü Emre Ekizer’in cenazesine yüzlerce meslek arkadaşı polis katıldı.

Seydişehir doğumlu Emre Ekizer’in Seyyid Harun Veli Cami’sinde bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına katılanlar arasında; Kaymakam,Beled,ye başkanı,Selçuk Üniversitesi Rektörü Mustafa Şahin ve binlerce seveni  de vardı.

Cenaze namazında Konya il emniyet müdürü ve Denizli il emniyet müdürü çelenkleri de dikkat çekti.Görevinde çok başarılı olan Konya il emniyet müdürlüğü bünyesinde sosyal işler emniyet amiri olarak çalışan   ve arkadaşları tarafından çok sevilen merhum Emre Ekizer’e Allah(CC) den rahmet,ailesine de başsağlığı dileriz.

Emre Ekizer 37 yaşında evli ve bir çocuk babası idi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.