EN ÇOK KİTAP OKUYAN ÖĞRENCİLERE BİSİKLET HEDİYE EDİLECEK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.12.2016 - 12:49, Güncelleme: 10.12.2016 - 12:49
 

EN ÇOK KİTAP OKUYAN ÖĞRENCİLERE BİSİKLET HEDİYE EDİLECEK

En çok kitap okuyan başarılı öğrencilere verilecek bisikletlerin dağıtımında ilçemizden ayrılacak olan Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, okul müdürlerine duygulu bir konuşma yaptı.

Kaymakamlık ilçeye bağlı tüm okullarda en çok kitap okuyan başarılı öğrencilere hediye etmek için her okul müdürüne birer bisiklet verdi. Kaymakamlık okuma yarışmasında birinci olan öğrencilere verilecek bisiklet dağıtım programına Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, ilçe Milli Eğitim müdürü Tahir Kibar ve okul müdürleri katıldı. Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, okul müdürlerine bisiklet vermeden önce yaptığı kısa konuşmasında, tayini nedeniyle kısa bir süre sonra ilçeden ayrılacağını söyleyerek, “Seydişehir güzel bir memleket. Bu güzel memleketten ve siz okul müdürü, idareci ve öğretmenlerimizin değerli çalışmalarından memnun olarak ayrılıyorum. Haklarınızı helal edin.” dedi. Okul müdürlerine verilen bisikletler Mayıs ayında, okul idarecilerinin belirleyeceği en fazla kitap okuyan öğrenciye hediye olarak verilecek.
En çok kitap okuyan başarılı öğrencilere verilecek bisikletlerin dağıtımında ilçemizden ayrılacak olan Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, okul müdürlerine duygulu bir konuşma yaptı.

Kaymakamlık ilçeye bağlı tüm okullarda en çok kitap okuyan başarılı öğrencilere hediye etmek için her okul müdürüne birer bisiklet verdi.

Kaymakamlık okuma yarışmasında birinci olan öğrencilere verilecek bisiklet dağıtım programına Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, ilçe Milli Eğitim müdürü Tahir Kibar ve okul müdürleri katıldı.

Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, okul müdürlerine bisiklet vermeden önce yaptığı kısa konuşmasında, tayini nedeniyle kısa bir süre sonra ilçeden ayrılacağını söyleyerek, “Seydişehir güzel bir memleket. Bu güzel memleketten ve siz okul müdürü, idareci ve öğretmenlerimizin değerli çalışmalarından memnun olarak ayrılıyorum. Haklarınızı helal edin.” dedi.

Okul müdürlerine verilen bisikletler Mayıs ayında, okul idarecilerinin belirleyeceği en fazla kitap okuyan öğrenciye hediye olarak verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.