EN ZENGİN 100 KİŞİNİN İÇİNDE CENGİZ GRUBUNDAN 4 İSİM VAR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2020 - 12:15, Güncelleme: 10.03.2020 - 12:15
 

EN ZENGİN 100 KİŞİNİN İÇİNDE CENGİZ GRUBUNDAN 4 İSİM VAR

Forbes Türkiye’nin bu yıl 15. kez hazırladığı En Zengin 100 Türk listesi belli oldu. Listeye göre Cengiz Holding’ten 4 isim ilk 100’e girdi.

Haberglobal’de yayınlanan habere göre Forbes Türkiye’nin En Zengin 100 Türk listesinde Seydişehir ETİ Alüminyum A.Ş.’nin de bünyesinde bulunduğu Cengiz Holding’den 64. sırada 550’şer Milyon dolarlık servetleriyle Ahmet Cengiz, Ekrem Cengiz, Mehmet Cengiz ve Şeref Cengiz bulunuyor. Listede 1.sırada 4.70 Milyar dolarlık servetiyle Murat Ülker (Yıldız Holding) yer alırken, 2. sırada 3.20 milyar dolarlık servetiyle Erman Ilıcak (Rönesans Holding) 3. sırada ise Ferit Şahenk (Doğuş Holding) yer alırken; TFF Başkanı ve Limak Holding yönetim kurulu başkanı Nihat Özdemir 9, Doğan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Aydın Doğan 25, hükümete yakınlığıyla bilinen işadamı Ali Ağaoğlu 37, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise 43. sırada yer aldı. 1.sırada bulunan Murat Ülker   Mehmet Cengiz
Forbes Türkiye’nin bu yıl 15. kez hazırladığı En Zengin 100 Türk listesi belli oldu. Listeye göre Cengiz Holding’ten 4 isim ilk 100’e girdi.

Haberglobal’de yayınlanan habere göre Forbes Türkiye’nin En Zengin 100 Türk listesinde Seydişehir ETİ Alüminyum A.Ş.’nin de bünyesinde bulunduğu Cengiz Holding’den 64. sırada 550’şer Milyon dolarlık servetleriyle Ahmet Cengiz, Ekrem Cengiz, Mehmet Cengiz ve Şeref Cengiz bulunuyor.

Listede 1.sırada 4.70 Milyar dolarlık servetiyle Murat Ülker (Yıldız Holding) yer alırken, 2. sırada 3.20 milyar dolarlık servetiyle Erman Ilıcak (Rönesans Holding) 3. sırada ise Ferit Şahenk (Doğuş Holding) yer alırken; TFF Başkanı ve Limak Holding yönetim kurulu başkanı Nihat Özdemir 9, Doğan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Aydın Doğan 25, hükümete yakınlığıyla bilinen işadamı Ali Ağaoğlu 37, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise 43. sırada yer aldı.

1.sırada bulunan Murat Ülker

 

Mehmet Cengiz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.