ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ FUTBOLDA BÖLGE ŞAMPİYONU

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2012 - 07:08, Güncelleme: 27.11.2012 - 07:08
 

ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ FUTBOLDA BÖLGE ŞAMPİYONU

Seydişehir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi liseler arası futbol turnuvasında bölge şampiyonu oldu.

Liseler arası yapılan futbol müsabakalarında Seydişehir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi rakiplerini yenerek Seydişehir Bölgesi Futbol Şampiyonu olmuştur. 19-21-23 Kasım tarihlerinde oynanan maçlarda Akkise Mustafa Kemal ÇPL’yi 5-0; Beyşehir Lisesi’ni 5-2 ve Enis Şanlıoğlu Lisesi’ni 3-1lik skorlarla yenerek Konya’da yapılacak olan Genç Erkek Yarı Final müsabakalarında Seydişehirimizi temsil etmeye hak kazanmıştır. Beden Eğitimi Öğretmeni Mevlüt BİCAN yaptığı açıklamada; ‘’Müsabakalarda okulumuzu özveri ile temsil eden öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Bu başarıların Konya’da yapılacak müsabakalarda da devam etmesini temenni ederim.Okulumuz bu başarılarıyla Seydişehir’in yıldızı olmaya devam edecek, farklı alanlardaki atılımlarımızla öğrencilerimizin sportif alanlardaki başarılarını artırmaya gayret edeceğiz.Başarımızdaki ana ilkemiz şudur:’’Başarı tesadüf değil , azim ve kararlılıktır.’’dedi. Okul Müdürü Sedat VURAL:’’Öğrencilerimizin bütün branşlarda sporun içerisinde yer alabilmesi için çaba sarfetmekteyiz. Öğrencilerimize Sporun bedensel, zihinsel ve ahlaki değerlerinin kazandırarak topluma faydalı bireyler yetiştirme çabası içindeyiz.Başarıları için okul futbol takımını ve gayreti geçen öğretmenlerimi kutluyorum.Başarılarının devamını diliyorum’’dedi.
Seydişehir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi liseler arası futbol turnuvasında bölge şampiyonu oldu.

Liseler arası yapılan futbol müsabakalarında Seydişehir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi rakiplerini yenerek Seydişehir Bölgesi Futbol Şampiyonu olmuştur. 19-21-23 Kasım tarihlerinde oynanan maçlarda Akkise Mustafa Kemal ÇPL’yi 5-0; Beyşehir Lisesi’ni 5-2 ve Enis Şanlıoğlu Lisesi’ni 3-1lik skorlarla yenerek Konya’da yapılacak olan Genç Erkek Yarı Final müsabakalarında Seydişehirimizi temsil etmeye hak kazanmıştır.

Beden Eğitimi Öğretmeni Mevlüt BİCAN yaptığı açıklamada; ‘’Müsabakalarda okulumuzu özveri ile temsil eden öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Bu başarıların Konya’da yapılacak müsabakalarda da devam etmesini temenni ederim.Okulumuz bu başarılarıyla Seydişehir’in yıldızı olmaya devam edecek, farklı alanlardaki atılımlarımızla öğrencilerimizin sportif alanlardaki başarılarını artırmaya gayret edeceğiz.Başarımızdaki ana ilkemiz şudur:’’Başarı tesadüf değil , azim ve kararlılıktır.’’dedi.

Okul Müdürü Sedat VURAL:’’Öğrencilerimizin bütün branşlarda sporun içerisinde yer alabilmesi için çaba sarfetmekteyiz. Öğrencilerimize Sporun bedensel, zihinsel ve ahlaki değerlerinin kazandırarak topluma faydalı bireyler yetiştirme çabası içindeyiz.Başarıları için okul futbol takımını ve gayreti geçen öğretmenlerimi kutluyorum.Başarılarının devamını diliyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.