ENES CAN GÖZYAŞLARI İÇİNDE UĞURLANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.08.2019 - 02:14, Güncelleme: 27.08.2019 - 02:14
 

ENES CAN GÖZYAŞLARI İÇİNDE UĞURLANDI

Konyaspor Yaz Okulu öğrencilerinden Enes Can Arıcıoğlu’nun (14) cenazesinde hüzün dolu anlar yaşandı.

Seyit Harun Camii’nde kılınan cenaze namazına çok sayıda vatandaş katılırken aileleri ve yakınları göz yaşlarını tutamadı.  Cenazede Konyaspor’un gönderdiği çelenk dikkat çekti. Cenazeye katılanlar arasında elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Enes Can’ın yaz spor okulundan arkadaşları ve okul arkadaşları da vardı. Trafik kazasında ağır yaralanan bu nedenle cenazeye katılamayan merhumun annesi Hanım Arıcıoğlu’nun da tedavisinin devam ettiği öğrenilen bilgiler arasında. 
Konyaspor Yaz Okulu öğrencilerinden Enes Can Arıcıoğlu’nun (14) cenazesinde hüzün dolu anlar yaşandı.

Seyit Harun Camii’nde kılınan cenaze namazına çok sayıda vatandaş katılırken aileleri ve yakınları göz yaşlarını tutamadı.  Cenazede Konyaspor’un gönderdiği çelenk dikkat çekti.

Cenazeye katılanlar arasında elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Enes Can’ın yaz spor okulundan arkadaşları ve okul arkadaşları da vardı.

Trafik kazasında ağır yaralanan bu nedenle cenazeye katılamayan merhumun annesi Hanım Arıcıoğlu’nun da tedavisinin devam ettiği öğrenilen bilgiler arasında. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.